Conzentrate A/S | Copenhagen 2021 & World Pride

Copenhagen 2021

Sådan bidrager Learning Arena med at uddanne 2000 frivillige til Copenhagen 2021 & World Pride i København

World Pride i København

World Pride er en begivenhed hele verden over, og hvert år afholdes eventet også i København. Her samles folk for at vise sin støtte til LGBTQ+, som afholdes af World Pride, EuroGames og Copenhagen 2021. Et event som dette er båret af frivilliges arbejdskraft. Faktisk hele ca. 2000 frivillige hjælper hvert år til, med at stable eventet på benene og sørge for, at dagen bliver en succes for de deltagende.

world pride

Derfor så Copenhagen 2021 et stort behov for at finde en måde, hvorpå de kunne uddanne alle de frivillige, som de kalder ’Includers’ til dette års World Pride i København, som finder sted d. 12. august 2021. Men hvordan uddanner man omkring 2000 frivillige i forskellige arbejdsopgaver hurtigt og effektivt? Konklusionen faldt på, at digital læring var den mest effektive måde at uddanne deres Includers på. Dén opgave kunne vi hos Conzentrate løfte, og vi sponsorerede derfor vores LMS, Learning Arena, til Copenhagen 2021 og deres Includers.

 

Copenhagen 2021 søgte en udbyder, som kunne levere digital læring gennem en platform, hvor de kunne dele og koordinere kurser og workshops igennem. I løbet af kun få dage udviklede og leverede vi en digital læringsplatform, vores LMS, Learning Arena, som Copenhagen 2021 kalder ’Includers Education Programme’. En platform som danner rammen for on-boarding og oplæring af deres Includers til dette års event.

En platform til de frivillige

”Platformen opfylder den vision vi havde for vores Includers Education Programme. Vi er meget taknemmelige for hjælpen og tålmodigheden fra Conzentrates support-team, som har stået klar til at besvare alle vores spørgsmål, og taget sig tid til at afholde så mange møder med os, som vi havde behov for. Og vi er super imponerede over, at platformen blev leveret og var klar til brug for vores Includers på blot få dage.”

– Copenhagen 2021

 

Den digitale læring står Copenhagen 2021 selv for. Nogle af kurserne er gjort tilgængelige til dette års event, mens andre kurser er tilgængelige for deres faste Includers. Disse kurser har de frivillige Includers mulighed for at tilgå hvor og når som helst. WorldPride, EuroGames og Copenhagen 2021’s overordnede budskab lyder på #YouAreIncluded. Netop dette budskab har de mulighed for at sætte fokus på gennem digital læring via vores LMS.

 

Som én af de førende udbydere af LMS- og digital læring i Danmark, er vi glade for at kunne bidrage med – og levere en digital læringsplatform til on-boarding af de frivillige ‘Includers’ til Copenhagen 2021. Vi tror på diversitet og ligestilling, og vi er stolte af at være sponsor til dette års World Pride i København i samarbejde med Copenhagen 2021, og vise vores støtte til LGBTQ+ her hos Conzentrate.

 

Du kan læse mere om Copenhagen 2021, World Pride & EuroGames her.

pride i københavn

Næste case

danbolig

Fra manuel håndtering af complianceopgaver til en fuldautomatiseret digital løsning

EN LØSNING FOR JER

Vi kan også understøtte jeres behov indenfor Learning Management System og e-learning. Kontakt os og hør mere.