Webshop med Learning Arena - Skab jeres egen online shop | Conzentrate

Skab jeres eget kursusktatalog og webshop gennem Learning Arena

Ønsker I at tilbyde et kursuskatalog med webshopfunktion til f.eks. jeres medarbejder, kunder eller partnere? Med Learning Arenas webshop-funktion er det muligt for jer, at udbyde og sælge læringsmateriale direkte gennem platformen.

Webshop kan implementeres i Learning Arena, hvis det er relevant ift. jeres ambitioner og formål med en digital læringsplatform. Learning Arena kan nemlig tilpasses med hele 12 ekstra moduler, der gør det muligt for jer at skabe præcis den platform, I ønsker.

Webshop er det perfekte modul for organisationen, som ønsker at tilbyde læringsaktiviteter baseret på en betalingsmodel. Modulet gør det muligt at sælge jeres udvalg af læringsaktiviteter som f.eks. e-learningkurser, fysiske kurser, læringsmateriale og dokumenter – eller en kombination af dette – direkte gennem Learning Arena. Ved at udbyde en kombination af forskellige læringsaktiviteter som ét samlet produkt, kan I som organisation sælge dette som et overordnet Blended Learning-forløb.

4 fordele ved Webshop via Learning Arena

Betalingsmuligheder

Modulet fungerer som en webshop. Når Webshop først er integreret med jeres foretrukne betalingsudbyder, kan jeres slutbrugere via Learning Arena købe de kurser, som I udbyder gennem webshoppen. I vælger selv om betalingsmåden skal ske gennem traditionel faktura, eller om slutbrugerne skal kunne vælge mellem forskellige betalingskort.

Tidsbegrænset eller uendelig licens

Vi har gjort det muligt for jer at vælge, om de læringsaktiviteter I vil tilbyde gennem webshoppen, skal være tidsbegrænsede eller uendelige for slutbrugerne. Det har vi gjort, da vi har erfaret, at kurser med emner som f.eks. GDPR, IT-sikkerhed, m.m., typisk er emner, der ikke mister sin relevans og aktualitet, og derfor er uendelig adgang gjort muligt. For en læringsaktivitet som kun er relevant i en bestemt periode, er det muligt at tidsbegrænse licensen.

Medarbejdergrupper

Et produkt i Webshop kan tilbydes til alle i organisationen, men vi har også gjort det muligt, at tilbyde kurser baseret på medarbejdergrupper. Det betyder, at I kan tilbyde kurser, der kun er relevante for personer i f.eks. IT-afdelingen. Det gør I ved at kategorisere medarbejdererne ud fra jobtitel, afdeling eller andre faktorer, som I vælger at kategorisere dem ud fra.

Offentlig webshop

Er der andre parter end jeres medarbejdere, partnere og kunder, som skal have adgang til webshoppen, er dette også en mulighed. Gennem Webshop i Learning Arena kan I tilbyde en offentlig sektion. Her kan anonyme brugere gennemgå og læse information om de produkter og kurser, som I tilbyder. Dette kan de gøre uden at have en brugerprofil i Learning Arena. For autentiske brugere kan priserne på produkterne justeres og rabatter kan tildeles alt afhængig af, hvilken gruppe den enkelte bruger tilhører. Rabatterne gør det muligt at forudbetale produkter eller foretage massekøb.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX