Skab selv kursuskatatalog og webshop gennem Learning Arena

Ønsker I at kunne tilbyde et kursuskatalog med webshopfunktion til jeres medarbejdere, partnere, kunder eller andre segmenter? Dét kan I med vores LMS, Learning Arena, ved at implementere Webshop på jeres platform.

Webshop er en ekstra funktionalitet, som I kan tilvælge til Learning Arena, hvis det er relevant ift. det, I ønsker, jeres platform skal kunne. Learning Arena kan nemlig tilpasses med hele 12 unikke funktionaliteter, som I kan til- og fravælge, som I ønsker, således I kan skabe præcis den digitale læringsplatform, I har behov for.

Webshop er det perfekte match for organisationen, som ønsker at tilbyde læringsaktiviteter baseret på en betalingsmodel. Webshop gør det muligt at sælge jeres udvalg af læringsaktiviteter som f.eks. e-learningkurser, fysiske kurser, materialer og dokumenter – eller en kombination af dette – direkte gennem Learning Arena. Ved at udbyde en kombination af forskellige læringsaktiviteter som ét samlet produkt, kan I som organisation sælgge dette som et overordnet Blended Learning-forløb.

4 fordele ved Webshop via Learning Arena

Betalingsmuligheder

Modulet fungerer som en normal webshop. Når Webshop er integreret med jeres foretrukne betalingsudbyder, kan jeres slutbrugere købe de kurser, som I udbyder, direkte gennem Webshop i Learning Arena. I vælger selv, om betalingsmåde skal ske gennem traditionel faktura, eller om slutbrugerne skal kunne vælge mellem forskellige betalingskort.

Tidsbegrænset eller uendelig licens

Vi har gjort det muligt for jer at vælge, om de læringsaktiviteter I vil tilbyde gennem Webshop, skal være tidsbegrænsede eller uendelige for slutbrugerne. Det har vi gjort, fordi vi har erfaret, at kurser med emner som f.eks. GDPR, IT-sikkerhed, m.m., typisk er emner, der ikke mister relevant eller aktualitet, og derfor er uendelig adgang en mulighed. Derimod kan der være kurser, som kun kræver en tidbegrænset licens, hvis et emne kun er relevant i en bestemt tidsperiode. I vælger selv, hvilke kurser der skal tilbydes i en tidsbegrænset periode eller uendeligt.

Medarbejdergrupper

Et produkt i Webshop kan tilbydes til alle i organisationen, men vi har også gjort det muligt, at tilbyde kurser baseret på medarbejdergrupper. Det betyder, at I kan tilbyde kurser, der er relevante for f.eks. IT-afdelingen, ved at placere medarbejderne der tilhører denne gruppe ud fra jobtitel, afdeling eller andre faktorer, som I vælger at kategorisere ud fra.

Offentlig webshop

Er der andre parter end jeres medarbejdere, partnere eller kunder, som skal have adgang til webshoppen? Så er dette også muligt. Gennem Webshop kan I tilbyde en offentlig sektion, hvor anonyme brugere kan gennemgå og læse information om de produkter, I tilbyder. Dette kan de gøre uden at have en brugerprofil i Learning Arena. For autentiske brugere kan priserne på produkterne justeres, og rabatter kan tildeles afhængig af, hvilken gruppe den enkelte bruger tilhører. Rabatterne gør det muligt at forudbetale produkter eller foretage massekøb.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.