Webinar: Afhold Webinarer med Learning Arenas Web Conference

Webinarer gennem Learning Arena

Webinarer er blevet ét af de mest effektive værktøjer, hvad angår læringsmetoder i 2021. Gennem sociale medier som f.eks. LinkedIn, Facebookgrupper eller lignende, støder vi næsten dagligt på kommende eller igangværende webinarer. Og det er der en grund til. Webinarer gør det nemlig muligt for brugerne at logge ind på et webinar online, uanset hvor de befinder sig. Samtidig har de mulighed for at sætte navn, stemme og ansigt på sig selv, instruktøren og de andre deltagere. På den måde skabes en læringsoplevelse, hvor der er mulighed for at skabe dialoger, opbygge relationer til de andre deltagere, stille spørgsmål og få dem besvaret. Akkurat ligesom vi kender det fra de fysiske face-to-face læringsaktiviteter.

 Ja, der er mange gode grunde til, at webinarer er populært. Og særligt efter 2020 som blevet året, hvor de fleste virksomheder afprøvede nye tiltag, for at tilpasse sig medarbejderne på hjemmearbejdspladsen. Her har webinarer vist sig at være særdeles effektive. Det samme gælder virksomheder, som arbejder på et internationalt plan. Her er det muligt at nå ud til medarbejdere, partnere eller kunder på tværs af landegrænser.

Hvad byder Learning Arenas ‘Web Conference’ på?

På baggrund af popularitet af webinarer, mener vi, at det er et vigtigt redskab for virksomheder. Derfor har vi udvikler dette som en ekstra funktionalitet i vores LMS, Learning Arena. Et tilkøbsmodul som vi har kaldt Web Conference, der kan implementeres i Learning Arena for virksomheder, hvor afholdelse af webkonferencer og webinarer er relevant.

I scenarier hvor e-learning eller fysiske kurser anses som værende ineffektive eller ressourcekrævende, kan webinarer anvendes som erstatning til dette. På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke et indfødt webinar, men gennem Web Conference i Learning Arena, er integration af andre udbredte og velkendte webinarplatformer som f.eks. Adobe Connect, Go-To-Meeting og Go-To-Webinar gjort muligt.

Ved brug af Adobe Connect, håndterer Web Conference automatisk brugerregistrering i Adobe Connect, og giver dermed brugerne en nem, transparent måde at deltage i webinaret på. Hvis muligheden for at optage webinaret er aktiveret i den specifikke Adobe Connect sessions, vil Web Conference automatisk kunne afspille optagelser for brugere, som først deltager i webinaret, efter at det er afsluttet. Dette understøtter ovennævnte om, at webinarer er et effektivt værktøj til at nå ud til kunder, partnere eller medarbejdere på tværs af lændegrænser og tidszoner. Web Conference er et modul for virksomheder, der gennem Learning Arena ønsker at kunne afholde og tilbyde webkonferencer og webinarer til sine slutbrugere.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX