Webinar: Afhold Webinarer med Learning Arenas Web Conference

Webinarer gennem Learning Arena

Webinarer er med tiden blevet ét af de mest effektive værktøjer, hvad angår læringsstrategier i 2021. Gennem sociale medier som f.eks. LinkedIn, Facebook og lignende, støder vi næsten dagligt på kommende webinarer, og det er der en god grund til. Webinarer gør det muligt for brugerne at logge ind på et webinar online, uanset hvor man befinder sig. Samtidig har man mulighed for at sætte navn, stemme og ansigt på sig selv, webinarafholderen og andre deltagere. På den måde skabes en læringsoplevelse, hvor der er mulighed for at skabe dialoger, opbygge relationer til andre deltagende, stille spørgsmål og få dem dybdegående besvaret. Akkurat som vi kender det fra fysiske seminarer.

Der er mange gode grunde til, at webinarer er populært. Og særligt efter 2020, som blev året, hvor mange virksomheder afprøvede nye tiltag for at tilpasse sig medarbejderne på hjemmearbejdspladsen, har webinarer vist sig at være effektive. Det samme gælder virksomheder, som arbejder på et internationalt plan. Her er det muligt at nå ud til medarbejdere, partnere eller kunder på tværs af landegrænser.

Hvad byder Learning Arenas ‘Web Conference’ på?

På baggrund af webinarer popularitet, mener vi, at det er et vigtigt redskab for virksomheder. Derfor har vi udviklet dette som en funktionalitet i vores LMS, Learning Arena, som vi har valgt at kalde Web Conference. Web Conference kan implementeres i Learning Arena og er et modul for virksomheder, hvor afholdelse af webkonferencer og webinarer er relevant.

I scenarier hvor e-learning eller fysiske kurser anses som værende ineffektive eller ressourcekrævende, kan Web Conference anvendes som erstatning til dette. På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke et indfødt webinar, men gennem Web Conference i Learning Arena, er integration af andre udbredte og velkendte webinarplatforme som f.eks. Adobe Connect, Go-To-Meeting og Go-To-Webinar gjort muligt.

Ved brug af Adobe Connect, håndterer Web Conference automatisk brugerregistrering i Adobe Connect, og giver dermed brugerne en nem og transparent måde at deltage i webinaret på. Hvis muligheden for at optage webinaret er aktiveret i den specifikke Adobe Connect session, vil Web Conference automatisk afspille optagelser for brugere, som først deltager i webinaret, efter det er afsluttet. Dette understøtter ovennævnte om, at webinarer er et effektivt værktøj til at nå ud til kunder, partnere eller medarbejdere på tværs af landegrænser og tidszoner.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.X