Ledig stilling - Software Udvikler | Conzentrate A/S

Conzentrate søger en Udvikler

Om jobbet

Vi søger en udvikler til vores afdeling i Aalborg. Som udvikler hos Conzentrate vil du være med til at videreudvikle og vedligeholde vores Learning Management System, Learning Arena. Du vil komme til at indgå i et team med 3 andre udviklere og en projektleder i en Scrum-baseret dagligdag.

 

Det er vigtigt, at du har kendskab til og erfaring med:

  • Java / Java EE
  • Angular
  • Databaser (SQL)
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har stiftet bekendtskab med:
    • Eclipse, VS Code, JBoss, Java Server Faces, Hybryd apps.

Om dig

Du har en relevant faglig uddannelse (datalog, datamatiker, el.lign), du finder web teknologier spændende og vil gerne prøve nye teknologier af.
Du er løsningsorienteret, initiativrig, kan arbejde selvstændigt og formår at byde ind på de daglige scrum møder. Du kan begå dig både på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Om Conzentrate

Conzentrate A/S er Danmarks førende leverandør af Learning Management Systemer til online uddannelse af virksomheders medarbejdere. Derudover hjælper vi også vores kunder med at producere kursusindhold. Vores hovedkontor ligger i Aalborg, og vi har derudover kontor i København. Vores hverdag er i høj grad dynamisk, og du kommer til at indgå i et bredt team af systemudviklere, tekstforfattere, grafikere samt learning designers. Vores kunder skal findes blandt Danmarks allerstørste koncerner indenfor retail, service, support og transport. Conzentrate A/S er blevet kåret til Børsen Gazelle 5 gange.

 

Ansøg om jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, skal du sende en ansøgning og et CV til jobs@conzentrate.com

Har du spørgsmål til os?

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Vedrørende andre henvendelser står vi også altid klar til at besvare dem.

X