Conzentrate A/S | Tasklet Factory

Tasklet Factory

Sådan underviser Tasklet Factory deres 200 partnere

uafhængig af tid og sted

Tasklet Factory har hovedsæde i Aalborg og sit primære fokus på udvikling af deres Mobile WMS løsning, som er en Mobile WMS applikation til Microsoft Dynamics AX / 365FO & NAV / 365BC, der implementeres på håndholdte scannere og anvendes til diverse registreringer, som foretages på lagre.

Digital læring er en nødvendighed

Hos Tasklet Factory oplevede virksomheden if. Lars Bjelke Fisker, der til hverdag beskæftiger sig med e-learning og kommunikation, et behov for digital læring, fordi det understøtter måden, hvorpå virksomheden driver forretning idag. Tasklet Factory sælger deres løsning gennem et partnernetværk, hvor de har ca. 200 partnere fordelt på 30 lande. Dette stiller if. Lars Bjelke Fisker krav til, at de kan være tilgængelig i alle tidszoner. Derfor opstod behovet for en løsning, som er uafhængig af tid og sted til at muliggøre uddannelse i deres produkt af virksomhedens partnere. Øvrige, som ligeledes har behov for træning, er Tasklet Factorys kunder, som omfatter f.eks. sælgere, konsulenter, udviklere, der er tilknyttet virksomhedens partnere. Og herudover har Tasklet Factory også direkte kunder, som f.eks. udviklere, der ligeledes skal modtage træning.

Alle krav indfries

Ifølge Lars Bjelke Fisker, havde Tasklet Factory flere behov og krav forud for deres tilvalg af et LCMS. Kravene omfattede muligheden for:

  • At kunne styre e-learningforløb
  • At kunne skabe e-learningkurser via et indbygget forfatterværktøj
  • At kunne dele filer via en fildelingstjeneste
  • At kunne spore brugernes aktivitet
  • At LCMS’et var udviklet fra bunden af udbyderen
  • At udbyderen selv havde en supportfunktion

Tasklet Factory valgte if. Lars Bjelke Fisker samarbejdet med Conzentrate, fordi platformen Learning Arena netop kunne understøtte alle listede krav, som de havde til deres ønskede LCMS-udbyder.

Alle behov understøttes idag

Ifølge Lars Bjelke Fisker benyttes Learning Arena til alle deres eksisterende behov i dag ifm. træning af deres partnernetværk, heriblandt opsætning og styring af e-learningforløb, fildeling, rapportering og forfatterværktøj. Lars Bjelke Fisker udtaler: “Så vi har faktisk mange af de funktioner i brug, som vi satte det til udsigt for (…)”. Lars Bjelke Fisker udtaler ligeledes: “(…) det har også virkelig været en gevinst, at vi hele tiden har vores materialer til rådighed på en stabil platform”.

Flere gode resultater

Tasklet Factory har opnået flere gode resultater efter implementeringen af Learning Arena i organisaitonen. Lars Bjelke Fisker udtaler i den forbindelse, at virksomheden har sparet plus 300 timer, som partnerne tidligere investerede på træning. Ligeledes har Learning Arena bidraget til kraftig optimering af interne processer bl.a. pga. muligheden for fildeling.

Vil du også igang med e-learning?

Er du interesseret I at høre, hvordan Learning Arenas mange funktionaliteter kan understøtte jeres behov, krav og ønsker, så kontakt vores kundekonsulent Anne allerede i dag for et indledende, uforpligtende møde og demopræsentation af Learning Arena.

Anne Maagaard

Kundekonsulent, Conzentrate A/S

Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37

Mail: azm@conzentrate.com