Et digitalt netværk med Learning Arena

Kunne I tænke jer at skabe et digitalt fællesskab, hvor jeres medarbejdere kan dele viden, erfaringer og nyheder med hinanden internt i organisationen? Så er I landet det helt rette sted. Vores LMS, Learning Arena, gør nemlig dette muligt for jer gennem vores Community-modul.

Learning Arena er en digital læringsplatform, hvor I kan hoste digital læring, udvikle jeres egen e-læring ved hjælp af vores indbyggede forfatterværktøj og tracke medarbejdernes læringsaktiviteter og forløb. Vi har haft fokus på at skabe et LMS, der kan lidt af hvert. Derfor har vi udviklet 12 unikke funktionaliteter, så I selv kan til- og fravælge præcis de funktioner, der opfylder jeres behov og læringsmål ift. et LMS. Èn af disse funktionaliteter er vores Community-modul, som er et social forum med fokus på fællesskab, vidensdeling og social læring i Learning Arena.

Community som jeres eget, interne sociale netværk

Åbne- eller lukkede grupper

Gennem Community er det muligt for medarbejderne at poste indlæg, kommentere på hinandens opslag, og dermed skabe debatter og diskussioner. Det er både muligt at lave åbne forums, som hele organisationen har adgang til, og som alle medarbejdere kan se, deltage i og kommentere på. Ved ønske om kommunikation i en specifik gruppe af medarbejdere, er det muligt at danne lukkede kanaler for disse. Det vil sige at f.eks. salgsteamet kan oprette en lukket gruppe, hvor de kan dele opslag, viden, råd, m.m., med hinanden, uden andre i organisationen kan se det, de deler.

Community i app’en

Learning Arena er tilgængelig som en app. Gennem app’en er det muligt for medarbejderne at dele indhold og billeder direkte fra deres smartphones og tablet i Community. Her har vi fokus på at optimere tilgængeligheden og skabe mere værdi ift. det indhold, som deles. Community er det perfekte modul for organisationer, som ønsker at skabe engagement blandt medarbejderne og fremme interaktionen på tværs af organisationen.


Interesseret i at høre mere?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

Kontakt os

Telefon: +45 98402700
Kontakt os på mail her.