Sociale Netværk - Få jeres eget digitale netværk med Learning Arena

Et digitalt netværk med Learning Arena

Kunne I tænke jer et digitalt fællesskab, hvor jeres medarbejdere kan dele viden, erfaringer og nyheder med hinanden internt i organisationen? Så er I landet det helt rette sted. Learning Arena, vores LMS, gør nemlig dette muligt for jer gennem vores Community-modul.

Som platform byder Learning Arena på en digital læringsplatform, hvor I kan hoste digital læring, udvikle jeres egen e-læring ved hjælp af vores indbyggede forfatterværktøj, og tracke medarbejdernes læringsaktiviteter- og forløb. Men vi har haft fokus på at skabe et LMS, der kan lidt af hvert. Derfor har vi udviklet 12 tilkøbsmoduler, så I selv kan til- og fravælge præcis de moduler, der opfylder jeres behov og læringsmål ift. et LMS. Ét af disse moduler hedder Community. Community fungerer som jeres helt eget sociale netværk med fokus på fællesskab, vidensdeling og social læring i Learning Arena.

Community som jeres eget, interne sociale netværk

Åbne- eller lukkede grupper

Gennem community er det muligt for medarbejdere at poste indlæg, kommentere på hinandens opslag, og dermed skabe debatter/diskussioner. Det er både muligt at lave åbne forums, som hele organisationen har adgang til, og som alle medarbejdere kan se, deltage i og kommentere på. Men ved ønske om kommunikation i en specifik gruppe af medarbejdere, er det muligt at danne lukkede kanaler for disse. Det vil sige at f.eks. salgsteamet kan oprette en lukket gruppe, hvor de kan dele opslag, viden, råd, m.m. med hinanden.

Community i app’en

Learning Arena er tilgængelig som app-version. Gennem app’en er det muligt for medarbejderne at dele indhold og billeder direkte fra deres smartphones i Community. Her har vi haft fokus på at optimere tilgængeligheden og skabe mere værdi ift. det indhold, som deles. Community er det perfekte modul for organisationer, som ønsker at skabe deres eget sociale netværk, engagement blandt medarbejderne og fremme interaktionen på tværs af organisationen.


Interesseret i at høre mere?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

Kontakt os

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX