SMART-mål

Lær at sætte SMART-mål ved at anvende SMART-modellen i den daglige arbejdsgang. I vores e-learningkursus om SMART-modellen, får organisationer og medarbejdere indsigt i, hvad modellen indebærer, og hvordan man sætter SMART-mål, som skaber resultater.

SMART-modellen

Vi når længere, når vi sætter mål, som vi skal opnå. Uden et mål er det svært at score. Derfor er SMART-mål, eller SMART-modellen, et værdifuldt og effektivt værktøj til at styrke drivkraften. Kender du ikke SMART-modellen? Så får du muligheden for at lære mere om den her. Vi tilbyder nemlig et e-learningkursus i SMART-mål som en del af vores standardkurser hos Conzentrate. I kurset får organisationer indsigt i definitionen af SMART samt kompetencer og færdigheder til at anvende modellen i praksis.

 

Specifikt – Hvad vil du gerne opnå?
Målbarhed – Hvornår er målet opfyldt?
Attraktivt – Hvad er din motivation for at nå målet?
Realistisk – Hvilke ressourcer kræver det at nå i mål?
Tidsbestemt – Hvornår er din deadline?

Kursusindhold

Vores kursus i SMART-mål er et e-learningkursus bestående af flere moduler, som er en kombination af paratviden og tests. Denne kombination er med til at skabe en læringsmåde, der sikrer organisationer, at alle medarbejder som gennemgår kurset, har forstået kursets indhold og kan anvende det i praksis.

Kurset består af følgende moduler:

  • Introduktion af kurset og ‘SMART-mål’
  • Specifikt
  • Målbart
  • Ambitiøst
  • Relevant
  • Tidsbestemt
  • Case
  • Afslutning

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard e-learningkursus i SMART-mål? Eller er du interesseret i at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få en uforpligtende snak omkring hvad, vi kan tilbyde.

 

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

Personlig Effektivitet

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores e-learningkursus i Personlig Effektivitet.