SMART Mål - Lær at sætte SMART mål | Conzentrate A/S

SMART-mål

Lær at sætte SMART-mål ved at anvende SMART modellen i den daglige arbejdsgang. I vores e-learningkursus om SMART modellen, får organisationer og medarbejdere indsigt i, hvad modellen indebærer, og hvordan man sætter SMART-mål, som skaber resultater.

SMART-modellen

Vi når længere, når vi sætter mål, vi skal opnå. Og uden et mål, er det svært at score. Derfor er SMART-mål, eller SMART-modellen, et værdifuldt og effektivt værktøj til at styrke drivkraften. Kender du ikke SMART modellen? Det kan vi hjælpe dig med at lave om på. Vi har nemlig udviklet digitalt kursus om netop denne model, som en del af vores standardkurser her hos Conzentrate. I kurset får organisationer indsigt i definitionen af SMART, samt kompetencer og færdigheder til at anvende modellen i praksis.

 

Specifikt – Hvad vil du gerne opnå?
Målbarhed – Hvornår er målet opfyldt?
Attraktivt – Hvad er din motivation for at nå målet?
Realistisk – Hvilke ressourcer kræver det at nå i mål?
Tidsbestemt – Hvornår er din deadline?

Kursusindhold

Vores kursus i SMART-mål er et digitalt kursus; et e-learningkursus. Vores kursus i SMART-mål består af flere moduler, som er en kombination af paratviden og tests. Denne kombination er med til at skabe en læringsmåde, der sikrer organisationer, at alle medarbejdere som gennemgår kurset, har forstået kursets indhold og kan anvende det i praksis.

Kurset består af følgende moduler:

  • Introduktion af kurset og ‘SMART-mål’
  • Specifikt
  • Målbart
  • Ambitiøst
  • Relevant
  • Tidsbestemt
  • Case
  • Afslutning
online undervisning med elearning

Conzentrate som samarbejdspartner

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

 

Har I endnu ikke et LMS til at tilrettelægge og distribuere jeres digitale læring ud fra, så kan Conzentrates’ Learning Arena integreres i enhver organisation og anvendes på alle enheder med egen app.

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard elearningkursus i SMART-mål? Eller er du interesseret I at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få et godt tilbud eller spørg efter et uforpligtende møde.

Læs om Personlig Effektivitet

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores standardkursus i Personlig Effektivitet.

    X