Conzentrate A/S | Sådan skabes værdi gennem anvendelse af mobile enheder (del 3)

Sådan skabes værdi gennem anvendelse af mobile enheder (del 3)

Dette blogindlæg er det tredje af tre indlæg, hvor vi giver indsigt i, hvordan din virksomhed eller arbejdsplads kan skabe øget værdi i organisationen gennem anvendelse af mobile enheder. På baggrund af vores erfaringer lister vi for hvert blogindlæg i serien en fordel ved funktionaliteterne i vores LCMS, som er med til at skabe særlig værdi, når disse anvendes på mobile enheder. I blogserien gives ligeledes eksempler på forskellige brugsscenarier, hvori Learning Arena anvendes i praksis via mobile enheder.

Har du ikke læst første eller andet blogindlæg, kan du finde det her:

Første blogindlæg – Fordel 1: Tilgængelighed uafhængighed af tid og sted: https://www.conzentrate.com/index.php/saadan-skabes-vaerdi-gennem-anvendelse-af-mobile-enheder-del-1/

Andet blogindlæg – Fordel 2: Øget engagement: https://www.conzentrate.com/index.php/saadan-skabes-vaerdi-gennem-anvendelse-af-mobile-enheder-del-2/

Fordel 3 – Aktualitet

Denne fordel omhandler specifikt vores app, da den giver mulighed for at udsende notifikationer til brugerne på deres mobil. Dette er en smart funktion, da de fleste af os har mobilen inden for en arms rækkevidde, uanset hvor og hvornår på dagen. Brugerne kan således hurtigt gøres opmærksom på nye tiltag, mens de er aktuelle og vigtige at forholde sig til. En nyhed er kun en nyhed, hvis det er aktuelt og relevant nu og her. Derfor giver det sjældent mening at se ugentlige eller månedlige nyhedsmail ud til sine medarbejdere, da nyhedsværdien hurtigt taber sin relevans. Hvordan informerer I jeres medarbejdere om nye tiltag eller vigtige beskeder? Og har I styr på, om informationerne bliver læst? Læs mere i nedenstående eksempel om, hvorfor det kan være mere relevant for jer at benytte jer af mobile notifikationer i stedet for traditionelle nyhedsbreve.

Kundeeksempel:

Anders arbejder som HR-medarbejder på hovedkontoret i en stor virksomhed, der producerer og forhandler elektronik i butikker spredt over hele verden. Caleb og Matthew er butikschefer for koncernen i hhv. Cape Town og New York. Anders skal sikre sig, at Caleb og Matthew løbende får viden omkring nye produkter, kampagner og rabatter. Hertil bruger Anders Learning Arenas Newsmodul og Filesharingsmodul. Inden en ny produktkampagne starter, modtager Caleb og Matthew en notifikation på deres mobil, som sikrer, at de orienteres omkring kampagnen retmæssigt således, de kan yde det bedste salgsarbejde og kundeservice. Ligeledes modtager Caleb og Matthew en notifikation, når en nyhed kommer omkring et produkt. Det kan være, at der er forsinkelse på leveringen til New York, og derfor er det kun relevant for Matthew at modtage denne information. I nyheden kan de også læse omkring produktet via et dokument, som Anders har uploadet vha. Filesharingsmodulet i Learning Arena. Learning Arena sikrer, at den enkelte medarbejder kun modtager den information, der er målrettet dem. Relevante nyheder drukner derfor ikke i en uendelig strøm af information.

Udover ovenstående sikrer vi også, at appen bliver designet ud fra jeres corporate brand og identitet samt bliver jeres helt egen app.

Er du fortsat i tvivl om, hvordan din arbejdsplads kan skabe øget værdi gennem anvendelse af Learning Arena på mobile enheder, så stil dig selv disse spørgsmål:

  • Hvilke læringsbehov har mine medarbejdere på arbejdspladsen – vil de helst opnå ny viden gennem fysiske manualer eller et sjovt spil på mobilen?
  • Hvilke enheder foretrækker mine medarbejdere at anvende i deres daglige arbejde?
  • Har mine medarbejdere let adgang til den nødvendige viden, som de skal bruge for at løse deres arbejdsopgaver?
  • Hvilke funktionaliteter i en mobil platform kan jeg drage fordel af ift. at forbedre læringsoplevelsen?

Dette indlæg var slutningen på vores blogserie omkring værdiskabelse gennem anvendelse af mobile enheder. Er du interesseret i at vide mere om Learning Arenas funktionaliteter, og hvordan de kan skabe værdi på mobile enheder i din organisation, så kontakt vores kundekonsulent Anne Maagaard allerede i dag og bestil et uforpligtende, indledende møde, hvor I taler omkring løsninger skabt ud fra netop jeres ønsker og behov.

Skrevet af:

Rikke Mølgaard Jensen 

IT-projektleder, Conzentrate A/S

Linkedin: linkedin.com/in/rikkemjensen

Anne Maagaard

Kundekonsulent, Conzentrate A/S

Telefon: +45 9840 2706 / Mobil: +45 3153 9437

Mail: azm@conzentrate.com