Skab værdi med mobile enheder: Aktualitet – Del 3

Dette blogindlæg er det tredje ud af tre indlæg, hvor vi giver indsigt i, hvordan din virksomhed eller arbejdsplads kan skabe øget værdi i organisationen gennem anvendelse af mobile enheder. Bl.a. gennem vores e-learning app version af Learning Arena. På baggrund af vores erfaringer lister vi for hvert blogindlæg i serien en fordel ved funktionaliteterne i vores LCMS, som er med til at skabe særlig værdi, når disse anvendes på mobile enheder. I blogserien gives ligeledes eksempler på forskellige brugsscenarier, hvori Learning Arena anvendes i praksis via mobile enheder.

Aktualitet

Denne fordel omhandler specifikt vores e-learning app, da den giver mulighed for at udsende notifikationer til brugerne på deres mobil. Dette er en smart funktion, da de fleste af os har mobilen inden for en arms rækkevidde, uanset hvor og hvornår på dagen. Brugerne kan således hurtigt gøres opmærksom på nye tiltag, mens de er aktuelle og vigtige at forholde sig til.

En nyhed er kun en nyhed, hvis det er aktuelt og relevant nu og her. Derfor giver det sjældent mening at se ugentlige eller månedlige nyhedsmail ud til sine medarbejdere, da nyhedsværdien hurtigt taber sin relevans. Hvordan informerer I jeres medarbejdere om nye tiltag eller vigtige beskeder? Og har I styr på, om informationerne bliver læst?

Læs mere i nedenstående eksempel om, hvorfor det kan være mere relevant for jer at benytte jer af mobile notifikationer i stedet for traditionelle nyhedsbreve.

Scenaire

Anders arbejder som HR-medarbejder i en virksomhed, der producerer og forhandler elektronik til butikker over hele verden. Caleb og Matthew er butikschefer for koncernen i hhv. Cape Town og New York. Anders skal sikre sig, at Caleb og Matthew løbende får viden omkring nye produkter, kampagner og rabatter. Hertil bruger han Learning Arenas News-modul og Filesharings-modul. Inden en ny produktkampagne starter, modtager Caleb og Matthew en notifikation på deres mobil, som sikrer, at de orienteres omkring kampagnen, således de kan yde det bedste salgsarbejde og kundeservice. Ligeledes modtager de en notifikation, når en nyhed kommer omkring et produkt. Der kan være forsinkelse på leveringen til New York, og derfor er det kun relevant for Matthew at modtage denne information. I nyheden kan de også læse om produktet via et dokument, som Anders har uploadet vha. Filesharingsmodulet.

Learning Arena sikrer altså, at den enkelte medarbejder kun modtager målrettet information, så relevante nyheder ikke drukner i en uendelig strøm af information.

Gode spørgsmål at stille sig selv

Er du fortsat i tvivl om, hvordan din arbejdsplads kan skabe øget værdi gennem anvendelse af Learning Arena på mobile enheder?
For at finde frem til svaret, kan du stille dig selv spørgsmål som følgende:

  • Hvilke læringsbehov har mine medarbejdere på arbejdspladsen – vil de helst opnå ny viden gennem fysiske manualer eller et sjovt spil på mobilen?
  • Hvilke enheder foretrækker mine medarbejdere at anvende i deres daglige arbejde?
  • Har mine medarbejdere let adgang til den nødvendige viden, som de skal bruge for at løse deres arbejdsopgaver?
  • Hvilke funktionaliteter i en mobil platform kan jeg drage fordel af ift. at forbedre læringsoplevelsen?


Kontakt

Er du interesseret i at vide mere om Learning Arenas funktionaliteter, og hvordan de kan skabe værdi på mobile enheder i din organisation? Så kontakt os og book et uforpligtende, indledende møde, hvor I taler omkring løsninger skabt ud fra netop jeres ønsker og behov.


Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.