Conzentrate A/S | Sådan skabes værdi gennem anvendelse af mobile enheder (del 2)

Sådan skabes værdi gennem anvendelse af mobile enheder (del 2)

Dette blogindlæg er det andet af tre indlæg, hvor vi giver indsigt i, hvordan din virksomhed eller arbejdsplads kan skabe øget værdi i organisationen gennem anvendelse af mobile enheder. På baggrund af vores erfaringer lister vi for hvert blogindlæg i serien en fordel ved funktionaliteterne i vores LCMS, som er med til at skabe særlig værdi, når disse anvendes på mobile enheder. I blogserien gives ligeledes eksempler på forskellige brugsscenarier, hvori Learning Arena anvendes i praksis via mobile enheder.

Har du ikke læst første blogindlæg, så kan du finde det her. Første blogindlæg – Fordel 1: Tilgængelighed uafhængighed af tid og sted: https://www.conzentrate.com/index.php/saadan-skabes-vaerdi-gennem-anvendelse-af-mobile-enheder-del-1/

Fordel 2 – Øget engagement

Learning Arena giver mulighed at anvende Microlearning i et bredt omfang. Det vil sige, at der blandet andet kan tilføjes videoer, lydfiler, billeder og infografier. Ligeledes kan der anvendes Gamification i form af små underholdende spil. Vi oplever, at disse elementer har særlig effekt på mobile enheder, hvor brugeren forventer, at indhold skal være let at konsumere. Ligeledes er det med til at øge engagementet og motivationen hos medarbejderne, da læringsprocessen kan opleves som mere livlig og interessant.

Leg og læring forbinder vi ofte med børn, og deres udvikling af kreativitet. Men leg er vigtigt i alle aldre og er med til at motivere os, opdage nye ting og lære nyt – uden at det føles påtvungent. For det er uden tvivl sjovere at lege og spille.

Eksempel:

Nikoline og Andrea arbejder som kundekonsulenter ved en stor detailkæde, der primært forhandler brugskunst. Jævnligt kommer der nye varer i butikken, som de skal have viden om for at kunne yde den bedste kundeservice. HR-afdelingen i detailkæden sørger for, at alle kundekonsulenter løbende kommer på produktkurser, men de har erfaret, at en løbende genopfriskning er nødvendig for, at medarbejderne ikke glemmer den produktviden, som de oplæres i. HR har derfor opbygget et læringsspil, hvor konsulenterne kan konkurrere med hinanden indbyrdes i produktkendskab. Nikoline og Andrea synes spillet er så sjovt, at de også bruger tid i deres fritid på at spille. De oplever, at det er med til at styrke det kollegiale sammenhold foruden at øge deres viden om brugskunst.

Læs med i næste uge hvor vi fortsætter denne blog serie med tredje fordel forbundet med værdiskabelse gennem anvendelse af mobile enheder.

Er du interesseret i at vide mere om Learning Arena og mulighederne med vores mobil-app, så kontakt vores kundekonsulent Anne Maagaard allerede i dag og bestil et uforpligtende, indledende møde, hvor I taler omkring løsninger skabt ud fra netop jeres ønsker og behov.

Skrevet af:

Rikke Mølgaard Jensen 

IT-projektleder, Conzentrate A/S

Linkedin: linkedin.com/in/rikkemjensen

Anne Maagaard

Kundekonsulent, Conzentrate A/S

Telefon: +45 9840 2706 / Mobil: +45 3153 9437

Mail: azm@conzentrate.com