Faaborg-Midtfyn Kommune

 

Hvordan klæder man 5.000 medarbejdere på til EU Persondataforordningen hurtigt, effektivt og på 3 uger?

Persondata hos Faaborg-Midtfyn Kommune

Hos Faaborg-Midtfyn Kommune var det vigtigt at blive undervist og trænet i de nye regler og krav om håndtering af persondata, inden EU Persondataforordningen trådte i kraft den 25. maj 2018. Da dette skulle implementeres hurtigt og effektivt, var man i kommunen ikke i tvivl om, at e-learning var den rette løsning.

 

Faaborg-Midtfyn Kommune havde ikke selv en platform, hvor de kunne distribuere e-learning på. Derfor var de interesserede i at finde den rette udbyder med den rette platform til at oplære deres medarbejdere i persondata. Det var især vigtigt at finde en udbyder, der var i stand til at håndtere et meget kompakt og effektivt forløb, der skulle gå utroligt hurtigt, fordi det skulle ud til kommunens medarbejdere hurtigst muligt.

 

Efter at have spurgt forskellige samarbejdspartnere til råds stod det klart, at Conzentrate kunne tilbyde netop dét kommunen søgte.

 

“Ud af de forskellige udbydere blev Conzentrate valgt, da de havde det mest modne system efter min vurdering.”

– IT Specialist, Jesper Rønnov

 

E-learning med Learning Arena

Med Conzentrates platform, Learning Arena, kunne kommunen få opfyldt sine ønsker vedrørende selve forløbet, men samtidig også i forhold til de tekniske specifikationer Learning Arena tilbyder.

 

“Learning Arena har en fornuftig balance mellem funktionalitet og kompleksitet, og så er der en høj grad af brugervenlighed.”

– IT Specialist, Jesper Rønnov

Noget som spiller en væsentlig rolle for kommunen er, at Learning Arena har indbygget forfatterværktøj. Med forfatterværktøjet har kommunen selv mulighed for at producere e-learning med tekst, billede og lyd.

 

“Med Learning Arena er der store frihedsgrader for kunden.”

– IT Specialist, Jesper Rønnov

 

En platform med funktionaliteter

En anden funktionalitet som skaber stor værdi for kommunen, er, at Learning Arena kan tracke al medarbejderaktivitet og ud automatisk udsende rapporter ud på udvalgte tidspunkter. Dette giver kommunen mulighed for at danne sig et overblik over, hvordan aktiviteten forløber, og læringen når succesfuldt i mål.

 

Som nævnt, skulle forløbet gå relativt kvikt. Undervejs sørgede Conzentrate for at være i tæt dialog med Faaborg-Midtfyn Kommune for at sikre det bedste resultat på så kort tid som overhovedet muligt. Med et effektivt samarbejde og de rette kompetencer, lykkedes det at være klar i løbet af tre uger.

 

“Man kan altid få fat i de personer, der har de tekniske kompetencer og den rette viden. Det er især en af Conzentrates styrker.”

– IT Specialist, Jesper Rønnov

Næste case

Sydenergi

Hvordan klæder man en energi- og telekoncern på til EU Persondataforordningen hurtigst muligt?

En løsning for jer

Vi kan også understøtte jeres behov indenfor Learning Management System og e-learning. Kontakt os og hør mere