Quickguide: Dybdegående formidling til medarbejderne - Conzentrate A/S

Quickguide: Dybdegående formidling til medarbejderne

Learning Arena er en digital læringsplatform, som formes og dannes ud fra hvert enkelte virksomheds behov. Platformen består af nogle faste funktionaliteter som bl.a. vores indbyggede forfatterværktøj, som vi kalder ‘Learning Designer’, og vores rapportingssystem. Men udover disse funktionaliteter, som Learning Arena i sig selv byder på, er det muligt at implementere ekstra funktionaliteter på platformen. Disse ekstra funktionaliteter er skabt med et formål om at give virksomheder mulighed for at skræddersy deres egen platfom ud fra læringsmål og behov. Og til dette kan vi tilbyde hele 12 ekstra moduler, som hver især bidrager med noget unikt til platformen. Heriblandt er ét af dem Quickguide.

Hvad er Quickguide?

Quickguide er et modul, der udbyder statisk multimedieindhold i en struktureret form til medarbejderne. Modulet læner sig tæt op ad det, I måske kender som F.A.Q.-konceptet. Det er muligt at implementere Quickguide i Learning Arena – men hvordan ved man, om man som virksomhed har behov for et modul som dette? Det giver vi jer svaret på i dette blogindlæg, ved at sætte jer ind i, hvad Quickguide kan bidrage med til jeres virksomhed.

Sådan fungerer Quickguide

Quickguide som modul byder først og fremmest på muligheden for at dele dybdegående information bestående af tekst, billeder, video og quicklinks. Alt dette kombineret danner et “skriv” og noget visuelt, som medarbejderne altid har til rådighed via Learning Arena.

I modsætning til f.eks. vores News-modul, hvor virksomhedens udvalgte administratorer kan dele nyheder og posts. Eller eksempelvis Filesharing-modulet, som fungerer som et dokumentarkiv, hvor medarbejderne skal downloade materialet og have det liggende på egern harddisk, så skiller Quickguide-modulet sig ud fra disse. Hvordan? Det gør det ved, at give mulighed for at dele større mængde tekst og inkludere billede- og/eller videomateriale og links – uden at man skal downloade noget ned på sin egen computer.

Det betyder langt fra, at News og Filesharing ikke er to værdifulde værktøjer. News og Filesharing er faktisk nogle af vores mest populære funktionaliteter hos vores eksisterende kunder. Men hvert af vores 12 ekstra moduler har sin helt egen unikke “personlighed”, og hvert modul bidrager med noget forskelligt. Det handler blot om, hvilket behov I har som virksomhed – og det er det, der afgør, hvilke moduler der passer bedst til lige netop jeres virksomhed.

Typisk siger vi, at Quickguide er et godt værktøj i scenarier, hvor indholdet ikke er obligatorisk for medarbejderne, men tilbydes med hurtigt adgangsformål. Det kan bl.a. anvendes til at dele guides omkring anvendelse af interne programmer, Microsoft Office eller noget helt andet. Kombineres Quickguide med Learning Arenas app-version, er dette en nem og effektiv adgangsmåde til indhold på farten for medarbejderne.

Er Quickguide noget for jeres organisation?

Vi stræber altid efter at levere en platform, der passer til vores kunders fuldes behov og formål med et LMS. Derfor står vi også altid klar til at præsentere jer for Learning Arena som LMS. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvilke funktionaliteter, der giver mening for jeres virksomhed. Er I interesserede i at høre mere om Quickguide, og få større indsigt i, hvordan modulet fungere i praksis? Så er I altid velkommen til at henvende jer til os på telefon eller e-mail, så vi kan tage et uforpligtende møde og præsentere jer for, hvad vi kan tilbyde lige netop jeres virksomhed.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX