Quickguide i Learning Arena | Conzentrate A/S

Quickguide I Learning Arena

Learning Arena er en digital læringsplatform, som kan formes og dannes ud fra hvert enkelte virksomheds behov. Platformen består af nogle fastintegrerede funktionaliteter som bl.a. vores indbyggede forfatterværktøj og vores rapporteringssystem. Med udover disse funktionaliteter som Learning Arena i sig selv byder på, er det muligt at tilføje ekstra funktionaliteter. Disse ekstra funktionaliteter er skabt med et formål om at give virksomheder mulighed for at skræddersy deres egen platform udfra læringsmål og behov. Hele 12 ekstra moduler er tilgængelige, og hver en af dem bidrager med noget helt unikt til platformen. Heriblandt er ét af dem Quickguide.

Hvad er Quickguide?

Quickguide er et modul, der byder på statisk multimedieindhold i en struktureret form til medarbejderne. Modulet læner sig op ad det, I måske kender som F.A.Q. Det er muligt at implementere Quickguide i Learning Arena, men hvordan ved man, om man som virksomhed har behov for et modul som dette? Det giver vi jer svaret på i dette indlæg ved at sætte jer ind i, hvad Quickguide kan bidrage med til jeres virksomhed.

Sådan fungerer Quickguide

Quickguide byder først og fremmest på muligheden for at dele dybdegående information bestående af tekst, billeder, video og quicklinks. Alt dette kombineret danner et skriv og noget visuelt, som medarbejderne har til rådighed via Learning Arena. Quickguide giver mulighed for at dele større mængde tekst og inkludere videomateriale, billeder og links uden brugerne skal downloade noget ned på egen computer. Alt er tilgængeligt direkte gennem Learning Arena.

I modsætning til vores News-modul, hvor virksomhedens udvalgte administratorer kan dele nyheder og posts – eller Filesharing, som fungerer som et dokumentarkiv, hvor medarbejderne skal downloade materialet – så skiller Quickguide sig ud fra disse. Hvordan? Det gør det ved, at muliggøre deling af større mængde tekst og muligheden for at uploade videoer, billeder og links.

Typisk siger vi, at Quickguide er et godt værktøj i scenarier, hvor indholdet ikke er obligatorisk for medarbejderne, men tilbydes med hurtigt adgangsformål. Det kan bl.a. anvendes til at dele guides omkring anvendelsen af nogle interne programmer. Anvender I Quickguide via Learning Arena app’en, er dette en nem og effektiv adgangsmåde til indhold på farten for medarbejderne.

Er Quickguide noget for jeres organisation?

Vi stræber altid efter at levere en platform, der passer til vores kunders fulde behov og formål med et LMS. Derfor står vi også altid klar til at præsentere jer for Learning Arena som LMS, og hjælper jer med at finde ud af, hvilke funktionaliteter der giver mening for jeres virksomhed. Er I interesserede i at høre mere om Quickguide, og få større indsigt i, hvordan modulet fungerer i praksis? Så er I altid velkommen til at henvende jer til os på telefon eller e-mail, så vi kan tage et uforpligtende møde og præsentere jer for, hvad vi kan tilbyde lige netop jere virksomhed.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.X