Quickguide i Learning Arena | Conzentrate A/S

Quickguide I Learning Arena

Hvad er Quickguide?

Quickguide er et modul der kan implementeres i Learning Arena efter behov. Modulet byder på statisk multimedieindhold i en struktureret form til medarbejderne, og læner sig på mange områder tæt op af det, I måske kender som F.A.Q.-konceptet. Det er altid muligt at implementere Quickguide i Learning Arena – men hvordan ved man, om man som virksomhed har behov for et modul som dette? Det giver vi jer svaret på i dette blogindlæg, ved at sætte jer ind i, hvad Quickguide kan bidrage med til jeres virksomhed.

Sådan fungerer Quickguide

Quickguide som modul byder først og fremmest på muligheden for at dele dybdegående information bestående af tekst, billeder, video og quicklinks. Alt dette kombineret danner et skriv og kombineret med visuel materiale som f.eks. billeder eller video, som medarbejderne altid har til rådighed via Learning Arena.

I modsætning til vores News-modul, hvor virksomhedens udvalgte administratorer kan dele nyheder og posts – eller eksempelvis Filesharing, der fungerer som et dokumentarkiv, hvor medarbejderne skal downloade materialet og have det liggende på egern harddisk, så skiller Quickguide-modulet sig ud fra disse. I Quickguide har du nemlig mulighed for at dele større mængder tekst, tilføje quicklinks og inkludere visuelt materiale – helt uden at slutbrugeren skal downloade noget ned på sin egen computer, for at læse det. Alt materialet ligger tilgængeligt og tilgås direkte via Quickguide.

Det betyder langt fra, at News og Filesharing ikke er to værdifulde værktøjer. News og Filesharing er faktisk nogle af vores mest populære funktionaliteter hos vores eksisterende kunder. Men hvert af vores 12 ekstra moduler har sin helt egen unikke “personlighed”, og hvert modul bidrager med noget forskelligt. Det handler blot om, hvilket behov I har som virksomhed – og det er det, der afgør, hvilke moduler der passer bedst til lige netop jeres virksomhed.

Quickguide er et værdifuldt værktøj i scenarier, hvor indholdet ikke er obligatorisk for medarbejderne, men tilbydes med hurtigt adgangsformål. Det kan bl.a. anvendes til at dele guides omkring anvendelse af interne programmer. Kombineres Quickguide med Learning Arenas app-version, er dette en nem og effektiv adgangsmåde til indhold på farten for medarbejderne.

Er Quickguide noget for jeres organisation?

Vi stræber altid efter at levere en platform, der passer til vores kunders fuldes behov og formål med et LMS. Derfor står vi også altid klar til at præsentere jer for Learning Arena og platformens mange funktionaliteter. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvilke funktionaliteter der giver mening for jeres virksomhed. Er I interesserede i at høre mere om Quickguide og få større indsigt i, hvordan modulet fungere i praksis? Så er I altid velkommen til at henvende jer til os på telefon eller e-mail, så vi kan sætte et uforpligtende møde op, hvor vi kan give jer en demopræsentation af platformen.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX