Personlig Effektivitet

Lær at skabe selvmotivation med vores digitale standardkursus i Personlig Effektivitet.

Kurset er et e-learningkursus med et hav af redskaber og metoder til, hvordan man skaber personlig effektivitet i arbejdsdagens travlhed og forstyrrelser.

Hvad er Personlig Effektivitet?

Du kender det sikkert godt. Du sidder på dit arbejde og er i gang med en opgave. Du vil gerne kunne fokusere og koncentrere dig, så du kan levere et ordentligt resultat. Men telefonen ringer med jævne mellemrum. En kollega spørger dig til råds om en opgave. Mail efter mail tikker ind i din indbakke. Måske kommer der notifikationer på din telefon fra sociale medier, der også skal tjekkes. SMS’er tikker ind. Og ved siden af din computer ligger en bunke papirer og post-its med påmindelser om de opgaver, du mangler at løse. Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er vores digitale kursus i Personlig Effektivitet noget for dig.

Kursusindhold

Vores e-learningkursus i Personlig Effektivitet er en kombination af paratviden og tests. Kurset introducerer medarbejdere for redskaber og metoder til at arbejde mere effektivt og holde fokus. Lær bl.a. hvordan du minimere de daglige tidsrøvere, benytter kalenderfunktionen effektivt samt få værktøjer til at skabe systemer og orden, så du kan arbejde effektivt. I vores blogindlæg om Personlig Effektivitet får du en forsmag på, hvad kurset blandt andet byder på.

Kurset består af følgende moduler:

  • Introduktion af kurset og ‘Personlig Effektivitet’
  • Forstyrrelser
  • Prioriteringer
  • Planlægning
  • Outlook
  • Opfølgning

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard e-learningkursus i Personlig Effektivitet? Eller er du interesseret i at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få en uforpligtende snak omkring hvad, vi kan tilbyde.

 

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

Ledelse

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores e-learningkursus i Ledelse.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.