Personlig Effektivitet

Lær at skabe selvmotivation med vores digitale standardkursus i Personlig Effektivitet.

Kurset er et e-learningkursus med et hav af redskaber og metoder til, hvordan man skaber personlig effektivitet i arbejdsdagens travlhed og forstyrrelser.

Hvad er Personlig Effektivitet?

Du kender det sikkert godt. Du sidder på dit arbejde og er i gang med en opgave. Du vil gerne kunne fokusere og koncentrere dig, så du kan levere et ordentligt resultat. Men telefonen ringer med jævne mellemrum. En kollega spørger dig til råds om en opgave. Mail efter mail tikker ind i din indbakke. Måske kommer der notifikationer på din telefon fra sociale medier, der også skal tjekkes. SMS’er tikker ind. Og ved siden af din computer ligger en bunke papirer og post-its med påmindelser om de opgaver, du mangler at løse. Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er vores digitale kursus i Personlig Effektivitet noget for dig.

Kursusindhold

Vores e-learningkursus i Personlig Effektivitet er en kombination af paratviden og tests. Kurset introducerer medarbejdere for redskaber og metoder til at arbejde mere effektivt og holde fokus. Lær bl.a. hvordan du minimere de daglige tidsrøvere, benytter kalenderfunktionen effektivt samt få værktøjer til at skabe systemer og orden, så du kan arbejde effektivt.

Kurset består af følgende moduler:

 – Introduktion af kurset og ‘Personlig Effektivitet’

 – Forstyrrelser

 – Prioriteringer

 – Planlægning

 – Outlook

 – Opfølgning

Vil du vide mere om mulighederne for at få kurset

i personlig effektivitet til jeres medarbejdere?

 

Det er altid muligt at få en gratis demo af vores Learning Management System.
Vi er specialister i digital læring, og vi kan altid skræddersy en løsning, der passer præcis til jeres behov.