se-stor

SE

Hvordan klæder man en energi- og telekoncern på til EU Persondataforordningen hurtigst muligt?

SE er både et traditionsbåret andelsselskab og en topmoderne energi- og telekoncern, som har rødder i Syd- og Sønderjylland samt forgreninger i Nordjylland, Østjylland og på Ærø.

Inden persondataforordningen trådte i kraft den 25. maj havde SE, ligesom mange andre virksomheder og organisationer, brug for at give deres 1500 medarbejdere en basis forståelse for, hvad GDPR er, og hvordan man behandler persondata.

Implementeringen skulle ske på relativt kort tid, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Samtidig var det også vigtigt, at nye medarbejdere nemt kunne blive undervist i behandlingen af persondata, uden at det var alt for tidskrævende. I denne forbindelse var der derfor hos SE ingen tvivl om, at eLæring ville være den mest optimale og effektive løsning. Som SE selv fortæller, blev Conzentrate valgt på grund af kvaliteten i GDPR modulerne, og gode referencer fra andre kunder.

Ved hjælp af Conzentrates LCMS, Learning Arena, blev alle SE’s medarbejdere, via deres e-mail, inviteret til at gennemføre forskellige eLæringsmoduler. Disse eLæringsmoduler blev målrettet tildelt til medarbejderne ud fra deres medarbejderprofil. Samtidig blev der også automatisk sendt reminders til medarbejderne ved manglende gennemførsel af eLæringsmodulerne.

Derudover integrerede Conzentrate platformen med Single-Sign-On.

 

Det har været en gnidningsfri implementeringsproces. Der har ikke været noget tidspunkt, hvor vi bare har været overladt til os selv. Vi fik hele tiden hjælp, og Conzentrate agerer som eksperter. Det har været rigtig positivt.

Projektkoordinator, Laila Lauritzen

 

Conzentrate har gennem hele processen sørget for at være i tæt dialog med SE, for at sikre at resultatet matchede SE’s behov og ønsker, når det handler om at skulle undervise deres 1500 medarbejdere i den nye persondataforordning.

På trods af den korte deadline formåede SE og Conzentrate i samarbejde at skabe et yderst tilfredstillende resultat, hvor størstedelen af medarbejderne gennemførte kurserne i Learning Arena inden for den opsatte tidsramme på 3 uger.

 

I forhold til samarbejdet er der ikke noget at sætte en finger på. Det har været virkelig godt. Både før, under og efter implementeringen var Conzentrate nemme at komme i kontakt med, og de har altid gode svar og løsninger.

Projektkoordinator, Laila Lauritzen