Pædagogik og læring

Vi designer vores e-learningkurser ud fra 4mat-principperne med et fokus på at skabe engagerende og effektive læringsoplevelser.

Når vi udvikler og designer e-learningkurser, anvender vi 4-mat principperne til at designe en engagerende og effektiv læringsoplevelse. Vores tilgang til e-learning bygger på grundlæggende principper inden for pædagogik og læring med særligt fokus på 4-mat modellen.

 

4-mat modellen er en struktureret tilgang til undervisning og læring, designet til at engagere elever på forskellige læringsstile og forståelsesniveauer. Modellen består af fire faser: konkrete oplevelser, refleksion over disse oplevelser, generel konceptualisering og aktiv eksperimentering.

 

Ved at følge denne proces guides I gennem en dybdegående forståelse af emnet, hvilket fører til bedre læring og langvarig retention. 4-mat modellen er velegnet til brug i forbindelse med udarbejdelse af læring i mange sammenhænge og herunder også e-learning, da modellen kan tilpasses forskellige fag og aldersgrupper.

 

I designfasen af vores e-learningkurser tager vi højde for følgende elementer:

 

Konkrete erfaringer
Vi starter med at præsentere konkrete situationer, case-studier eller praktiske eksempler, som giver jer mulighed for at forbinde teori med praksis. Konkrete erfaringer er med til at skabe en fælles forståelsesramme, som er med til at fremme den videre dialog.

Refleksion
Efter at have præsenteret de konkrete erfaringer lader vi jer forholde jer til jeres egen brug af læring, og hvordan I ser læring som et vigtigt element i jeres virksomhed. Med disse overvejelser kommer vi et spadestik dybere i forhold til, at give jer en bedre forståelse samt integrere nye koncepter og idéer.

 

Abstrakt konceptualisering
Nu introducerer vi teori, koncepter og principper, der understøtter de konkrete erfaringer og tanker, som I har gjort jer. Det gør vi for at give jer en struktureret ramme for forståelse og hjælpe jer med at konsolidere de tanker og erfaringer, som I netop har gjort jer.

 

Aktiv eksperimentering
Endelig opfordrer vi jer til at anvende den opnåede viden og færdigheder i praktiske øvelser eller projekter. Dette giver jer mulighed for at teste deres forståelse i praksis og styrke jeres idéer og læringsrejse.

 

Vores e-learningkurser er designer vi til være interaktive og engagerende. Ved at anvende 4-mat principperne sikrer vi, at læringen er holistisk, meningsfuld og effektiv.

 

Vi glæder os til at udvikle jeres næste e-learningkurser og støtte jer i jeres digitale læringsrejse!

Skal vi designe jeres næste e-learningkursus?

 

Vores hold er specialister i content og udvikling af digital læring.
Vi skaber altid en skræddersyet løsning, der nøje imødekommer jeres specifikke krav.