Det nye rapporteringsmodul

Rapportering i Learning Arena

Vi er glade for at kunne fortælle, at vores nye rapporteringsmodul nu er lanceret! I Conzentrate er vi i fuld gang med at udvikle vores e-learningplatform, Learning Arena. Udviklingen har overordnet til formål at bidrage med et forbedret, brugervenligt layout og tilføjelse af mange, nye funktionaliteter. Målsætningen for det nye rapporteringsmodul har specifikt været at gøre værktøjet mere intuitivt end tidligere, således at brugeroplevelsen i øget omfang bliver enkel og effektiv.

Hvad kan Rapporteringsmodulet?

  • Oprette rapporter tilpasset dit behov
  • Generere rapporter som tabel eller graf, f.eks. cirkel- eller søjlediagrammer
  • Redigere rapporter inden de eksporteres
  • Skalerer visning af rapporter
  • Gemme rapporter
  • Eksportere rapporter til f.eks. excel, pdf eller i forskellige billedformater
  • Hente et væld af standard rapporter, som typisk ses anvendt af vore kunder
  • Modificerer standardrapporter og gennem disse til dine egne brugerrapporter
  • Opsætte rapporter til at blive genereret kontinuerligt i selvvalgte tidsperioder og sendt til udvalgte personer

Sneak-peek af modulet

Vores kunder oplever et stort og dagligt behov for at kunne rapportere på den digitale læring i deres organisation. Deres behov kan være meget lig hinandens, men også afvige fra hinanden. Derfor har vi i Conzentrate tilstræbt, at rapporteringsværktøjet imødekommer et hvert behov.

Såfremt man har specifikke ønsker til rapporter, som værktøjet i dag ikke kan håndtere, så står vores udviklingsafdeling altid klar til at indfri disse. Som kunde i Conzentrate får du ligeledes en introduktion til alle de nye features under webinarer. Derudover får du adgang til et stort kartotek af korte læringsvideoer, som guider dig gennem netop det område på platformen, som du søger hjælp til, når du har brug for det. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål vha. læringsvideoerne sidder vores IT-support altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.


Nysgerrig på at høre mere?

Har du interesse i at høre mere hvordan vi kan imødekomme netop dine behov ift. anvendelse af digital læring til udvikling på din arbejdsplads? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale og til at præsentere vores læringsplatform.

Kontakt

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.