Digital repetitionstræning med Learning Arena

Har I læringsaktiviteter, som kræver repetition indenfor en bestemt tidsperiode? Så er Recurrent Training i Learning Arena muligvis noget for jeres organisation.

Mange virksomheder arbejder med obligatoriske læringsaktiviteter som f.eks. workshops, kurser eller konferencer, som medarbejderne skal deltage i, for at kunne udføre ekker håndtere bestemte arbejdsopgaver. Det kan f.eks. være obligatorisk læring eller træning, som er valideret af statslige agenturer, eller aktiviteter som har fokus på overholdelse af ISO-standarder.

Når læringsaktiviteter er obligatoriske, betyder det, at det er et krav, at medarbejderne gennemfører aktiviteterne, da de ofte er afgørende for organisationen som helhed eller medarbejdernes arbejdsopgaver ift. at kunne udføre et stykke arbejde. Men hvordan sikrer man sig, at medarbejderne gennemgår den obligatoriske læring? Dét kan Recurrent Training hjælpe med.

Recurrent Training som værktøj

Gennem Recurrent Training i Learning Arena kan I automatisere tunge opgaver ift. håndtering og kontrol af obligatorisk læring. I Recurrent Training kan I kategorisere jeres medarbejdere ud fra jobfunktion, titel, kompetencer, m.m., så de inddeles i forskellige medarbejdergrupper. Det betyder, at I selv kan vælge at tilbyde den obligatoriske læring til hele organisationen eller blot til bestemte medarbejdergrupper.

Når medarbejderne tildeles én eller flere obligatoriske læringsaktiviteter, som de skal gennemføre, bliver de underrettet før aktiviteten går i gang – under, hvis de gennemgår træningen over en længere tidsperiode – og efter, når de har gennemført kurset. Medarbejderne certificeres automatisk, hvis de består læringsaktiviteten. Hvis en medarbejder ikke består, vil vedkommende blive underrettet om dette, og de får mulighed for at forsøge igen.

Recurrent Training har fokus på repetitionstræning af brugerne på jeres platform. Med denne funktionalitet giver I jeres medarbejdere mulighed for gentagne gange at kunne gennemfå en læringsaktivitet og dermed genopfriske deres viden.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende og en e-mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

KONTAKT OS

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.