Sådan pusher I nyhder ud til jeres medarbejdere hurtigt og effektivt

En nyhed er kun aktuel for en meget kort stund. Derfor er det vigtigt, at den pushes effektivt ud til tiden, så man sikrer, at så mange som muligt ser den, imens den er relevant. Men hvordan når man effektivt ud til sine medarbejdere på tværs af organisationen? Og hvordan sikrer man, at nyhederne kun henvender sig til de medarbejdere, det er relevant for? Det har vi svarene på.

Learning Arena er et anderkendt LMS, der dagligt danner rammen for 100+ organisationers uddannelse og udvikling. Det er en stabil online læringsplatform, der kan hoste jeres digitale læringsindhold. Derudover byder platformen på unikke funktionaliteter, I ikke finder andre steder. Vi har udviklet 12 ekstra funktionaliteter, som kan implementeres på platformen udfra jeres behov og formål. Disse funktionaliteter giver jer mulighed for at skabe lige præcis den platform, I ønsker. Én af disse funktionaliteter er vores News-modul.

Hvad kan News-modulet i Learning Arena?

Målrettede nyheder

Gennem News i Learning Arena er det muligt at målrette nyheder til bestemte medarbejdere og/eller medarbejdergrupper, så kun de medarbejdere som nyheden er relevant for, modtager den. På den måde sikrer I, at f.eks. salgsafdelingen ikke forstyrres af nyheder, der kun vedrører IT-afdelingen og omvendt.

Planlæg indhold

News giver jer mulighed for at planlægge nyhedsindlæg forud. Hvis du f.eks. er på vej til at holde 3 ugers sommerferie, men er ansvarlig for at sende en vigtig nyhed ud til dine kollegaer eller medarbejdere i den tidsperiode, så har du mulighed for at skrive nyhedsindlægget på forhånd. Derefter kan du tildele indlægget automatisk publicering ud fra planlagt dato og tid. På den måde sikrer I, at jeres medarbejdere altid er opdateret med forud planlagt indhold.

Lokalisering & Sprog

Er I en virksomhed, som opererer på det internationale marked, og har afdelinger, medarbejdere eller partnere på tværs af landegrænser? News er det perfekte værktøj til at håndtere den interne kommunikation på forskellige sprog. Modulet understøtter lokalisering, som gør det muligt at aflæse en medarbejders lokation, og dermed kommunikere nyheden ud på det sprog, der er gældende for den enkelte medarbejder.

Levende indhold

Gør jeres nyhedsindlæg mere levende med News. Gennem News kan I selv vælge, om jeres nyhedsindlæg udelukkende skal bestå af tekst, eller om I vil implementere elementer, som kan gøre indholdet mere attraktivt for brugerne. Vi har gjort det muligt at tilføje både grafik, billeder og videomateriale som en del af jeres indhold.

News kombineret med Learning Arena app

Learning Arena er tilgængelig som app, og ligesom den browserbaserede version, skræddersyes app’en ud fra jeres brandidentitet og design guidelines. Anvender I News på app’en, giver dette mulighed for at sende push-notifikationer ud til jeres medarbejdere. Push-notifikationer øger engagementet hos brugerne, og særdeles fordelagtigt er det, at I, uden at have e-mails og telefonnumre på jeres medarbejdere, kan pushe indhold direkte ud til jeres medarbejdere direkte gennem Learning Arena i News.

Vi har tidligere udgivet et blogindlæg om succesrater ved at anvende mobile enheder til at pushe nyheder ud, skabe fleksibilitet og meget mere. Du finder blogindlæggende lige her:

Del 1 – TilgængelighedDel 2 – Øget EngagementDel 3 – Aktualitet


Interesseret i at høre mere?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

Kontakt os

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.