News: Send nyheder ud gennem Learning Arenas News-modul - Blog

Sådan pusher I nyhder ud til jeres medarbejdere hurtigt og effektivt

En nyhed er kun kortvarigt aktuel, og det er derfor vigtigt, at få den pushet effektivt ud til tiden, så I sikrer jer, at så mange som muligt ser den. Men hvordan når man effektivt ud til sine medarbejdere med vigtige nyheder? Og hvordan sikrer man sig, at nyhederne kun henvender sig til de medarbejdere, det er relevant for? Dét har vi svaret på.

Learning Arena , som ud over at være en stabil læringsform, der kan hoste digital læring og tracke medarbejderaktivitet, er en platform der byder på mange forskellige, unikke funktionaliteter. Vi har nemlig udviklet 12 ekstra moduler, som giver jer mulighed for at til- og fravælge præcis de moduler, der dækker jeres behov og formål. Ét af disse moduler er vores News-modul.

Hvad kan News-modulet i Learning Arena?

Målrettede nyheder

Gennem News i Learning Arena er det muligt for jer at målrette nyheder til bestemte medarbejdere og/eller medarbejdergrupper, så kun de medarbejdere en nyhed er relevant for, modtager informationen. På den måde sikrer modulet jer, at f.eks. salgsafdelingen ikke forstyrres af nyheder, som kun er relevante for medarbejderne i IT-afdelingen – og omvendt.

Planlæg indhold

Derudover giver News jer mulighed for at planlægge nyhedsindlæg forud. Hvis du f.eks. er på vej til at holde 3 ugers sommerferie, men er ansvarlig for at sende en vigtig nyhed ud til dine kollegaer eller medarbejdere i den tidsperiode – så har du mulighed for at skrive nyhedsindlægget på forhånd. Derefter kan du tildele indlægget automatisk publicering ud fra planlagt dato og tid. På den måde sikrer I jer, at jeres medarbejdere altid er opdateret med forud planlagt indhold.

Lokalisering & Sprog

Er I en virksomhed, der opererer på det internationale marked, og har afdelinger, medarbejdere eller partnere på tværs af landegrænser? Så er News modulet det perfekte værktøj til at håndtere intern kommunikation på forskellige sprog. News understøtter nemlig lokalisering, som gør det muligt at aflæse en medarbejders lokation, og dermed kommunikere nyheden ud på det sprog, der er gældende for den enkelte medarbejder. 

Levende indhold

Gør jeres nyhedsindlæg mere levende. Gennem News kan I selv vælge, om jeres nyhedsindlæg udelukkende skal bestå af tekst, eller om I vil implementere elementer, der kan gøre indholdet mere attraktivt for læserne. Vi har nemlig gjort det muligt for jer at tilføje både grafik, billeder og videomateriale som en del af jeres indhold.

News kombineret med Learning Arena app

Learning Arena er også tilgængelig som app-version, og ligesom den browser-baserede version, skræddersyes app’en efter jeres brandidentitet og design guidelines. Kombinerer I News-modulet med app’en, giver dette jer mulighed for at sende push-notifikationer ud til jeres medarbejdere. Push-notifikationer er med til at øge engagementet hos brugere, og særdeles fordelagtigt er det, at I uden at have e-mails og telefonnumre på jeres medarbejdere, har mulighed for at pushe indhold direkte ud til jeres medarbejdere via Learning Arena og News.

Vi har tidligere udgivet et blogindlæg om succesrater ved at anvende mobile enheder til at pushe nyheder ud, skabe fleksibilitet og meget mere. Du finder blogindlæggende lige her:

Del 1 – TilgængelighedDel 2 – Øget EngagementDel 3 – Aktualitet


Interesseret i at høre mere?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

Kontakt os

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX