Medarbejdernes feedback er vigtig – Så hvordan skaffer vi den?

Medarbejdernes feedback er vigtig og værdifuld for organisationen. Særligt når der omhandler uddannelse- og kompetenceudvikling målrettet dem. Det er nemlig medarbejderne, som sidder på den anden side af diverse læringsaktiviteter som f.eks. kurser, workshops, webinarer, m.m. Derfir er det også fra medarbejderne, I vil opleve den bedste feedback, hvad angår jeres læringsmateriale og jeres måde at udvikle læringsstrategier på.

Hvad kan medarbejdernes feedback anvendes til og bidrage med?

Medarbejdernes feedback kan føre til forbedret produktivitet, øget engagement på arbejdspladsen, højere medarbejdermoral – og meget mere. Det handler nemlig om at vise medarbejderne, at deres mening er betydningsfuld og værdsat.

Vi har gjort muligheden for at lave medarbejderundersøgelser tilgængelig direkte gennem Survey i Learning Arena. Survey er et af vores 12 funktionaliteter, som kan implementeres i Learning Arena udfra jeres behov og formål med en digital læringsplatform.

Hvad er Survey i Learning Arena?

Survey er et værktøj til medarbejderundersøgelser. Det er et værktøj til at udarbejde spørgeskemaer, som medarbejderne kan besvare direkte gennem Learning Arena. Et spørgeskema kan opsættes separat eller som en del af en overordnet læringssti. Det betyder, at virksomheder kan sende individuelle spørgeskemaer ud gennem Survey, som ikke nødvendigvis har en relation til en læringsaktivitet, men kan omhandle emner som f.eks. medarbejdertilfredshed på arbejdspladsen, organisationskultur, m.m. Opsættes et spørgeskema derimod som en del af en overordnet læringssti, kan man sætte fokus på at stille spørgsmål vedrørende læsningsaktiviteterne, for at få medarbejdernes feedback og evaluering af et e-learningkursus, webinar eller lignende.

Survey er grid-baseret, hvilket betyder, at administratorerne kan definere egne besvaringskanaler som f.eks. ja/nej, godt/dårligt, osv., og dermed maksimere fleksibiliteten, når evalueringer foretages. Det er også muligt at stille demografiske spørgsmål med henblik på yderligere at filtrere og rapportere resultater fra besvarede spørgeskemaer. For organisationer som ønsker at integrere spørgeskemaer som en del af en læringsoplevelse i Learning Arena, er Survey det perfekte værktøj til dette.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Telefon: +45 98402700
Kontakt os på mail her.