LMS til din virksomhed - Førende udbyder i Danmark | Conzentrate

Hvad kan Conzentrate?

Med over 18 års erfaring er vi blandt landets førende rådgivere og udbydere inden for digital læring. Vores Learning Management System, Learning Arena, er dagligt grundlaget for digital læring, uddannelse og træning af medarbejdere i danske og internationale virksomheder.

Førende udbyder af LMS

Vores Learning Management System (LMS), Learning Arena, er et digitalt læringsunivers fuld af muligheder. Vi leverer en platform, som tilpasses kundens brand, behov og læringsmål. Vi tilbyder både standard- og skræddersyede løsninger i forskellige former for digital læring, bl.a. e-learning, gamification, blended learning og meget mere, som vi producerer i samarbejde med kunden. Muligheden for selv at producere e-learning, har vi også gjort tilgængelig med vores indbyggede forfatterværktøj, så I selv kan skabe jeres helt eget læringsindhold.

online undervisning med elearning

Conzentrate som samarbejdspartner

Hos Conzentrate har vi arbejdet med Learning Management Systems og digital læring i mere end 18 år som tæt samarbejdspartner til nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores e-learningkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så de er klar til implementering i jeres system. Har I endnu ikke et LMS til at tilrettelægge og distribuere jeres digitale læring igennem, så kan Conzentrates Learning Arena integreres i enhver organisation og anvendes på alle enheder med egen tilsvarende app.

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores LMS og vores løsninger? Så kontakt os og få et godt tilbud eller book et uforpligtende møde, hvor vi giver dig indsigt i vores platform.

Vores LMS

Læs mere om vores Learning Management Syetm, Learning Arena, lige her.

    X