Job hos Conzentrate

Vil du vide mere om vores team og ledige stillinger? Søger du et job inden for indholdsproduktion, e-learning og digital læring? Så er du landet det rette sted. Conzentrate er en virksomhed, som beskæftiger sig med netop dette og har gjort det i mere end 20 år.

Et job hos os

I snart 20 år har vi udviklet online kurser, digital læring og e-learning for et hav af samarbejdspartnere som bl.a. Matas, B&O og mange andre virksomheder. Vores relationer til vores samarbejdspartnere er i fokus, og vi bestræber os altid efter at dække deres behov og udvikle indhold, som passer til netop deres interne læringsprocesser og læringsmål.

 

Vores team hos Conzentrate er delt op i 3 kategorier. Vi har et hold af dygtige og kompetente udviklere, som har ansvaret for vedligeholdelse, optimering og udvikling af vores Learning Management System, Learning Arena. Derudover har vi en afdeling, som sidder med al indholdsproduktion for vores kunder. Medarbejderne i indholdsproduktionen er eksperter i at udvikle læringsprocesser og læringsmetoder. Endeligt har vi vores kommunikative hjørne, hvor medarbejderne beskæftiger sig med al kundekontakt og dialog med samarbejdspartnere, samt SoMe og markedsføring.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team? Se og læs mere om vores ledige stillinger nedenfor:

 

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring vores team, ledige stillinger eller ønsker du, at sende en uopfordret ansøgning? Så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vedrørende samarbejde

Kommer du fra en organisation eller en virksomhed, som er interesseret i et samarbejde? Vi står altid klar til at besvare alle henvendelser og tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi introducerer jer for vores services og vores Learning Management System, Learning Arena.