Conzentrate A/S søger kundekonsulent til learning management system

OM OS

Conzentrate A/S er en af Danmarks førende leverandører af Learning Management Systemer til online uddannelse af virksomheders medarbejdere. Vores forretning står på to ben: Udviklingsafdelingen som udvikler og forbedrer den digitale platform, som vores kunder bruger til at planlægge, udsende og designe kursusindhold og undervisningsforløb. Samt vores Contentafdeling, hvor vi tilbyder vores kunder at producere digitalt kursusindhold til kompetenceudvikling.

 

Vores kunder skal findes blandt Danmarks allerstørste koncerner, som i høj grad værdsætter muligheden for direkte support i den daglige brug af vores LMS.

 

Hovedkontoret ligger i Aalborg, og vi har derudover kontor i København. Vores hverdag er i høj grad dynamisk, og du kommer til at indgå i et engageret og uformelt team. Conzentrate A/S er blevet kåret til Børsen Gazelle 5 gange.

 

OM STILLINGEN

Din primære opgave vil bestå i at være vores first-line support i tæt samarbejde med det eksisterende supportteam, enten fra kontoret i Aalborg eller København. I dit daglige arbejde vil du have til opgave at:

 

 • rådgive kunderne om opsætning og anvendelse af eksisterende funktionalitet på vores LMS Learning Arena.
 • yde support både telefonisk, skriftligt og over Teams.
 • identificere og genskabe systemfejl i samarbejde med vores tekniske drift og videreformidle disse til vores udviklere.
 • oprette incidents- og service requests på vegne af kunderne.
 • følge op på igangværende opgaver, både internt i virksomheden og med kunderne.

 

Der er ingen forventning til, at du skal kende vores Learning Management System på forhånd. Det sætter vi dig ind i, når du starter hos os. Kendskab til LMS generelt og Atlassian Service Desk eller anden form for Service Desk-løsning vil dog være en fordel.

 

OM DIG

Du elsker at mestre et systems spidsfindigheder, er hurtig til at identificere brugernes behov og sætter en ære i at hjælpe dem videre. Du trives med at skifte rundt imellem forskellige kundehenvendelser samt er indstillet på, at din hverdag byder på mange forandringer. Du trives med en blanding af vedligehold/rutine og dynamisk prioritering af supportopgaver. Ellers forestiller vi os, at du:

 

 • taler og skriver svensk, engelsk og dansk, da du er i løbende kontakt med både indenlandske og udenlandske kunder.
 • arbejder systematisk, struktureret og er vant til at dokumentere dit arbejde.
 • kan kommunikere professionelt med vores kunder og give dem en god serviceoplevelse.
 • holder humøret højt og er god til at skabe relationer, også over telefonen.
 • kan samarbejde med forskellige mennesker, som mener noget andet end dig.
 • interesserer dig for IT-løsninger og er nysgerrig efter at lære nyt.
 • afholder ferie indenfor industriferien, hvor vores support som udgangspunkt holder lukket.

Du er rolig og har et godt overblik, samt er i stand til at arbejde selvstændigt og kan prioritere, når der er mange opgaver sideløbende. Du tager gerne ansvar og fordyber dig i opgaven, men er også god til at samarbejde.

 

OM KULTUREN

Du kan forvente at indgå i et team med nogle meget dygtige kolleger. Vi går meget op i at sparre med hinanden, så man aldrig sidder alene med en udfordring. I dagligdagen har vi en flad og uformel struktur, så der er ikke langt fra tanke til handling, hvis du skulle sidde med en god idé eller har et ønske, der kan imødekommes. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra 2 dage om ugen, og vi har generelt stort fokus på trivsel samt work-life balance.

 

Med reference til vores Head of Development kommer du til at indgå i et dynamisk team af supportere, teknikere og udviklere med forskellige faglige baggrunde, hvor der er god mulighed for sparring og frihed under ansvar. Du vil desuden yderligere have erfarne og engagerede kolleger i vores content- og salgsafdeling.

 

Vi arrangerer også sociale arrangementer, såsom fredagsbar, sommerfest, ishockeykamp, julefrokost, etc. Måske du har en idé til vores næste arrangement?

 

Mere information

Ved spørgsmål til stillingen kan Head of Development Line Grønhøj Eriksen kontaktes på 2197 8759.

 

Ansøgningsfrist er d. 01-06-23. Der vil løbende blive indkaldt til samtale.

 

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.