Kontakt Os | Start din læring i dag - Conzentrate A/S

Kontakt

  Aalborg

  Conzentrate A/S
  Niels Jernes Vej 10
  9220 Aalborg Øst
  +45 98402700

  København

  Conzentrate A/S
  Lyskær 8
  2730 Herlev
  +45 98402700

  Kontakt os

  Med næsten 20 års erfaring som udbyder af vores Learning Content Management System, Learning Arena, er vi den rette samarbejdspartner til netop jeres digitale læringsunivers. Vi rådgiver og hjælper jer med at finde den rette løsning. Til produktion af e-learning, har vi et stærkt team dedikeret til at skabe interagerende og involverende læring. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

  JesperThorhauge

  Office +45 98 40 27 04
  Mobile +45 22 81 80 04

  Jesper Holland-Thorhauge

  CEO
  JohnTørring

  Office +45 98 40 27 10
  Mobile +45 52 58 07 70

  John Tørring

  Learning Strategy Manager

  Conzentrate som samarbejdspartner

  Vi kigger forbi

  Og lærer mere om jer

  Vi starter altid ud med at lære jer godt at kende. Hvordan arbejder I med læring, kompetenceudvikling og onboarding i dag? Vi sætter os grundigt ind i jeres organisation og får en dyb forståelse af jeres behov og ønsker. Herefter tager vi afsæt i, hvorledes I gennem e-learning og vores værktøjskasse af LCMS, indholdsproduktion og standardkurser, kan gå i gang med jeres digitale transformation.

  Skræddersyet oplæg

  Til jeres behov

  Når vi i samarbejde har fået sporet os ind på, hvordan det bedst giver mening for jer at komme i gang med e-læring, får I et skarpt oplæg på de elementer, som I har brug for.

  elearning platform

  Grundig implementering

  Og et godt samarbejde

  Når I har valgt Conzentrate som samarbejdspartner, sørger vi for at holde jer godt i hånden under hele processen - fra implementering og i resten af tiden som tilfreds kunde. Under implementeringen sikrer vi, at alt fungerer som det skal, og at alle detaljer passer til jeres behov og ønsker. Efter overlevering af platformen slipper vi jer ikke. I Conzentrate arbejder hele teamet mod, at I kommer godt i gang med jeres nye, digitale læringsunivers. Vi sikrer os løbende, at I er glade og tilfredse med samarbejdet, og at I altid har relevante og spændende kurser på jeres platform.

  X