Kommaregler

Vores e-learning kursus i om kommaregler er skabt i samarbejde med eksperterne fra ProScript.

Kurset er gennemlæst og godkendt af Dansk Sprognævn, og anvendes af statslige organisationer, ministerier og styrelser i Danmark.

E-learningkursus om Kommaregler

Kommunikation er key, og at sætte kommaer de helt rigtige steder er en afgørende faktor for, at det man ønsker at formidle, kommunikeres rigtigt ud. Derfor har vi udviklet et e-learningkursus om kommeregler. I dette kursus lærer du gennem paratviden og tests, vigtigheden af kommaer samt hvor og hvornår, de bør indsættes i en tekst.

Kursusindhold

Dette e-learningkursus om kommaregler består af tre kapitler, som fokuserer på tre forskellige typer af komma. Kurset er en sammensætning af paratviden, praktisk teori og tests. Denne opbygning af kurser er med til at sikre, at brugeren gennemgår det faglige indhold til fulde med en klar forståelse for, hvordan teorien anvendes i praksis, når kurset er bestået og gennemført. Vi har struktureret kurset således for at sikre, at man både bliver kvalificeret og kompetent indenfor korrekt kommatering.

Kurset består af følgende moduler:

  • Sætningskomma
    • Kendt som ‘Kryds- og bollekommaet’
  • Selvstændighedskomma
  • Opremsningskomma

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard e-learningkursus i Kommaregler? Eller er du interesseret i at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få en uforpligtende snak omkring hvad, vi kan tilbyde.

 

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

ETIK & COMPLIANCE

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores e-learningkursus om Etik & Compliance.

[contact-form-7 id=”3397″ html_class=”cf7_custom_style_2″]