Kommaregler - E-læringskursus i komma | Conzentrate A/S

Kommaregler

Vores e-learning kursus i om kommaregler er skabt i samarbejde med eksperterne fra ProScript. Kurset er gennemlæst og godkendt af Dansk Sprognævn, og anvendes af statslige organisationer, ministerier og styrelser i Danmark.

E-learningkursus om Kommaregler

Kommunikation er key – og at sætte kommaer de helt rigtige steder er en afgørende faktor for, at det man ønsker at formidle, kommunikeres rigtigt ud. Derfor har vi udviklet et digitalt e-learningkursus om kommaregler. I dette kursus lærer du, gennem paratviden og tests, vigtigheden af kommaer samt hvor og hvornår, de bør indsættes i en tekst.

Kursusindhold

Dette digitale kursus om kommaregler består af tre kapitler, der fokuserer på 3 forskellige kommatyper. Kurset er en sammensætning af paratviden, praktisk teori og tests. Denne opbygning af kurset er med til at sikre, at brugeren gennemgår det faglige indhold til fulde med en klar forståelse for, hvordan teorien anvendes i praksis, når kurset er bestået og gennemført. Kurset er opbygget således, at der hele tiden veksles mellem visuelle eksempler, teori og øvelser, som lader dig afprøve din nye viden. Vi har struktureret til at sikre, at man både bliver kvalificeret og kompetent inden for korrekt kommatering. 

Kurset består af følgende moduler:

  • Sætningskomma
    • Kendt som ‘Kryds- og bollekommaet’
  • Selvstændighedskomma
  • Opremsningskomma
online undervisning med elearning

Conzentrate som samarbejdspartner

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

 

Har I endnu ikke et LMS til at tilrettelægge og distribuere jeres digitale læring ud fra, så kan Conzentrates’ Learning Arena integreres i enhver organisation og anvendes på alle enheder med egen app.

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard elearningkursus i Ferieloven? Eller er du interesseret I at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få et godt tilbud eller spørg efter et uforpligtende møde.

GDPR

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores standardkursus i GDPR.

    X