Gamification

Vi skaber sjov og motiverende læring med gamification. Ved at kombinere læring og kendte spilelementer, giver vi jeres medarbejdere muligheden for at spille og lære på samme tid.

Hvad er Gamification?

Vi er specialister i digital læring, og blandt vores brede vifte af digitale læringsmetoder, finder du gamification som en foretrukket metode hos mange af vores kunder. Gamification er en sjov og anderledes måde at lære på. Her kombineres kendte spilelementer med teori, der tilsammen danner en sjov og motiverende læringsoplevelse.

Gamification som læringsmetode

Gamification fungerer godt hos brugerne, fordi det er en sjov og stimulerende måde at lærer på. Formatet er mobilvenligt, så brugerne nemt kan tilgå et spil via deres smartphones når og hvor som helst. Hos mange af vores kunder ser vi, at medarbejderne benytter sig af spillene udenfor arbejdstiden.

 

Som læringsmetode er gamification særdeles fordelagtigt når det kommer til træning, der skal foregå forholdsvis simpelt. Formatet består af korte spørgsmål og få svarmuligheder, så læringen ikke bliver for omfattende men derimod effektiv. Gamification fungerer særligt godt til produkttræning, brandskendskab eller til at lave quizzes omkring relevante emner i en organisationer.

Få et tilbud fra os

Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud fra os?

Vi rådgiver og guider dig gennem de mange muligheder med digital læring ud fra dine behov. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

[contact-form-7 id=”3397″ html_class=”cf7_custom_style_2″]