Fysisk træning & læring: Planlæg fysisk læring digitalt med vores LMS

Planlæg fysisk face-to-face træning i Learning Arena

Hos Conzentrate beskæftiger vi os med digital læring i mange forskellige former. Vi ved dog også, at alt ikke kan klares digitalt. Hos mange virksomheder er fysisk face-to-face træning en nødvendighed, og dét har vi indtænkt i vores LMS, Learning Arena.

On The Job er en af vores mange funktionaliteter i Learning Arena. Denne funktionalitet har I som virksomhed mulighed for at få implementeret på jeres egen unikke platform leveret af os. On The Job er for virksomheder, hvor fysisk face-to-face træning er en nødvendighed. Det kan f.eks. være i en organisation, der opererer med maskiner, hvor det påkræves af medarbejderne, at de oplæres i, hvordan man anvender en eller flere maskiner. I virksomheder hvor et stykke arbejde skal udføres fysisk, er On The Job det perfekte værktøj til at planlægge og udbyde fysiske læringsaktiviteter gennem Learning Arena. I kan som virksomhed selv bestemme, om den fysiske træning skal udbydes som en læringsaktivitet for sig selv. I kan også vælge at kombinere den fysiske læring med digital læring som en del af en større, overordnet Learning Path i et Blended Learning-forløb. En Learning Path opsættes af administratorerne på platformen, som har mulighed for at sammensætte forskellige træningsaktiviteter. Det kan f.eks være en kombination af e-learningkurser, webinarer og fysisk træning i ét samlet læringsforløb.

“Kombinationen af den digitale- og fysiske læring er altafgørende. E-learning skal ikke ses som en erstatning for den fysiske træning, men som et supplement. Det er sammenspillet mellem dem begge, der skaber resultater.” – Matas

Sådan fungerer On The Job

Overblik over læringsprocesser

Gennem On The Job i Learning Arena, er det instruktøren der vælger, hvad den fysiske træningsaktivitet skal bestå af, og hvordan den skal opsættes og gennemføres af medarbejderne. I Learning Arena har instruktøren altid overblik over medarbejdernes læringsprocesser. Det betyder, at hvis den fysiske face-to-face træning er en del af en overordnet læringssti i et Blended Learning-forløb, så bliver instruktøren underrettet løbende omkring medarbejdernes forløb. På den måde ved instruktøren, hvornår hver enkelte medarbejder er klar til at gennemgå den fysiske træningsaktivitet. Når træningen er gennemført og bestået, modtager medarbejderen et certifikat ud fra det udførte stykke arbejde. Dette certifikat tildeler instruktøren medarbejderen.

Digitalisér fysiske læringsaktiviteter

Selvom fysisk læring på en digital læringsplatform ikke typisk er noget, man forbinder sammen, så mener vi dog, at det hører til på et LMS som Learning Arena. Med Learning Arena bestræber vi efter at imødekomme så mange behov som muligt for virksomheder. Derfor har vi også indtænkt den fysisk læring, selvom vores platform er digital. Vi har digitaliseret måden af planlægge den fysiske træning på, så I får en optimeret og automatiseret opsætnings- og planlægningsoplevelse ved at I benytter On The Job.

Evaluering, Tracking & Rapportering

Opsætning af en fysisk læringsaktivitet- uanset om den står alene eller som del af en learning path – sker gennem Learning Arena. En opsætning som vi har gjort nem og overskuelig – også for folk uden en IT-faglig baggrund. Når den fysiske læringsaktivitet er sat op, og medarbejderne går i gang med træningen, fungerer On The Job som et kontrolark for instruktørerne. Her kan bestemte spørgsmål bl.a. besvares af medarbejderne som en del af en evalueringsproces. Når disse er besvaret, kan instruktøren bestemme, om medarbejderne skal bestå eller ikke bestå. Instruktøren har altid mulighed for at tracke en medarbejders læringsaktiviteter, samt samle data omkring hvordan hver enkelte medarbejder har klaret sig.

On The Job er et modul, der inkluderer den fysiske face-to-face træning – selvom man ønsker, at opererer på et mere digitalt niveau ift. interne læringsprocesser i en virksomhed. Modulet er det perfekte værktøj til virksomheder, hvor fysisk træning er en nødvendighed eller nøgleværdi for læringsaktiviteter, uddannelse og kompetenceudvikling af medarbejderne.


INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

KONTAKT OS

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX