Førstehjælpskursus E-learning - Hjerteslaget | Conzentrate A/S

Førstehjælp

Dette førstehjælpskursus er udviklet af Hjerteslaget, og omhandler førstehjælp og hvordan man håndterer hjertestop. Kurset er et dybdegående kursus bestående af flere moduler, der klæder kursister godt på til at udøve hjælp i situationer, hvor folk har brug for førstehjælp.

Førstehjælpskursus

Førstehjælp kan være med til at redde liv, og at kunne udøve førstehjælp er værdifuldt for både privatpersoner såvel som ansatte på en arbejdsplads. Hjerteslaget har udviklet et dybdegående e-learningkursus omhandlende førstehjælp, som tager dig igennem alt det du skal vide, for at kunne hjælpe til i sitationer, hvor førstehjælp kan være nødvendigt. Kurset er et online kursus, og er en kombination af paratviden og testspørgsmål, samt praktisk træning og en afgørende online test.

Kursusindhold

Dette digitale førstehjælpskursus består af forskellige moduler, der dækker emner som førstehjælpens hovedpunkter, ABC-metoden, Hjerte & Lunge redning med og uden AED – og meget mere. Kurset er enormt dybdegående, og klæder kursisterne på til at udøve førstehjælp. Kurset er en kombination af online træning i form af paratviden og testspørgsmål efter hvert modul. Derudover skal en praktisk træning med en instruktør gennemføres, før den endelige online test kan afsluttes. Med en bestået test modtager kursisten et kursusbevis på, at de har gennemført og bestået Hjerteslagets Førstehjælpskursus.

Kurset består af følgende moduler:

  • Introduktion
  • Førstehjælpens hovedpunkter
  • Hjerte Lunge Redning uden AED
  • Hjerte Lunge Redning med AED
  • Slagtilfælde
  • Afslutning
online undervisning med elearning

Conzentrate som samarbejdspartner

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

 

Har I endnu ikke et LMS til at tilrettelægge og distribuere jeres digitale læring ud fra, så kan Conzentrates’ Learning Arena integreres i enhver organisation og anvendes på alle enheder med egen app.

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard elearningkursus i Ferieloven? Eller er du interesseret I at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få et godt tilbud eller spørg efter et uforpligtende møde.

Kommaregler

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores standardkursus om Kommaregler.

    X