Arkivér og del filer på tværs af organisationen

Det kan være tidskrævende at sende materialer og dokumenter ud via e-mails, og samtidig holde styr på at alle eller blot enkelte medarbejdere eller grupper i organisationen, modtager det rette materiale, som er relevant for netop dem. Dét har vi gjort meget overskueligt og mindre ressourcekrævende for jer gennem Filesharing i Learning Arena.

Learning Arena er det LMS, vi tilbyder her hos Conzentrate. Med Learning Arena får I jeres helt eget skræddersyede LMS – en stabil, digital læringsplatform – hvor I kan samle al jeres læringsmateriale og indhold på én platform. Platformen formes og dannes ud fra de behov, I præsenterer os for. Vi tilbyder i alt 12 unikke ekstra funktionaliteter, som kan implementeres på platformen ud fra jeres behov, læringsmål og formål med en digital læringsplatform. Heriblandt er Filesharing et nyttigt og ret så populært et af dem.

Mulighederne med Filesharing

Tilgængelighed

Filesharing fungerer som et dokumentarkiv, hvor I som virksomhed kan uploade dokumenter, læringsmaterialer, m.m., og gøre det tilgængeligt for medarbejderne på tværs af organisationen. Det kan f.eks. være materiale, der skal læses i forbindelse med et kursus, eller det kan være vigtigt information, som skal videregives til én eller flere medarbejdere.

Learning Arena er også tilgængelig som app, og anvender I Filesharing i app’en, kan medarbejderne læse PDF-filer på farten, uden at skulle installere et tredje system på deres smartphone, da alle materialer og dokumenter ligger til rådighed direkte gennem Learning Arena.

Certificering

For mange virksomheder er det værdifuldt at kunne certificere sine medarbejdere. Med Learning Arena som LMS er det både muligt at certificere medarbejderne, når de har gennemført og bestået vores kursus. Vi har også gjort det muligt at certificere medarbejderne på baggrund af de dokumenter, de læser. Denne funktion bidrager til, at I som virksomhed kan sikre jer, at obligatoriske dokumenter bliver gennemlæst.

Note- og søgefunktion

Vi har implementeret en notefunktion i Filesharing, så medarbejderne altid kan tilføje personlige noter til de materialer eller dokumenter, der er tilgængelige. Det kan være fordelagtigt, hvis en medarbejder eksempelvis er ved at forberede sig til et kommende kursus, således vedkommende er forberedt på eventuelle spørgsmål, som kan forekomme undervejs.

Derudover har vi skabt en funktion, som automatisk indekserer dokumenter i Filesharing. Dette gør, at den indbyggede søgefunktion i Learning Arena bidrager til, at medarbejderne nemt og hurtigt kan finde frem til relevante dokumenter, emner eller materialer.

Lokalisering

Er I en virksomhed, som opererer globalt? Har I internationale partnere på tværs af landegrænser, eller medarbejdere som kommer fra forskellige lande, der taler forskellige sprog?

Så kan Filesharings lokaliseringsfunktion være essentiel for jer. Filesharing understøtter lokalisering, og giver dermed større organisationer mulighed for at tilbyde det samme læsestof og materialer på forskellige sprog.


Interesseret i at høre mere?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

Kontakt os

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.