Filesharing: Del & Arkivér dokumenter i Learning Arena

Arkivér og del filer på tværs af organisationen

Det kan ofte være tidskrævende at sende materialer og dokumenter ud via e-mail, og samtidig holde styr på, at alle eller blot enkelte medarbejdere/medarbejdergrupper i organisationen modtager det rette materiale, der er relevant for dem. Dét har vi gjort en del nemmere og mindre ressourcerkrævende for jer gennem vores Filesharing-modul i Learning Arena.

Learning Arena er vores LMS, som vi tilbyder her hos Conzentrate. Vi har haft fokus på at skabe en stabil, digital læringsplatform, hvor I kan samle al jeres læringsmateriale og indhold på én samlet platform. Platformen kan I forme, som I vil – ud fra jeres behov. Vi tilbyder nemlig hele 12 forskellige tilkøbsmoduler, som kan implementeres ud fra jeres formål som organisation. Heriblandt er Filesharing et nyttigt og ret så populært et af dem.

Mulighederne med Filesharing

Tilgængelighed

Filesharing fungerer som et dokumentarkiv, hvor I som virksomhed kan uploade dokumenter, læringsmateriale, m.m., og gøre det tilgængeligt for medarbejderne på tværs af organisationen. Det kan f.eks. være materiale, der skal læses op på i forbindelse med et kursus – eller anden vigtig information, som skal videregives til én eller flere medarbejdere og/eller medarbejdergrupper.

Learning Arena er også tilfængelig som app – og kombinerer I Filesharing med app’en, kan medarbejderne læse PDF-filer på farten, uden at skulle installere et tredje system på deres telefon, da alle materialer og dokumenter ligger til rådighed direkte gennem Learning Arena.

Certificering

For mange virksomheder er det værdifuldt at kunne certificere sine medarbejdere. Med Learning Arena som LMS er det både muligt at certificere medarbejderne, når de har gennemført og bestået et kursus – men vi har også gjort det muligt, at certificere medarbejderne på baggrund af de dokumenter, de læser. Denne funktion bidrager til, at I som virksomhed kan sikre jer, at obligatoriske dokumenter bliver gennemlæst af medarbejderne.

Note- og søgefunktion

Vi har implementeret en notefunktion i Filesharing, så medarbejderne altid kan tilføje personlige noter til de materialer og dokumenter, de gennemgår. Det kan være fordelagtigt hvis en medarbejder f.eks. er ved at forberede sig til et kommende kursus, således vedkommende er forberedt på eventuelle spørgsmål, tests, m.m., som kan forekomme undervejs.

Derudover har vi skabt en funktion, som automatisk indekserer dokumenter i Filesharing. Dette gør at den indbyggede søgefunktion i Learning Arena, bidrager til at medarbejderne hurtigt og nemt kan finde frem til relevante dokumenter, emner og materialer.

Lokalisering

Er I en virksomhed, som opererer globalt? Har I internationale partnere på tværs af landegrænser, eller medarbejdere ansat, som kommer fra forskellige lander, der taler forskellige sprog? Så kan Filesharings lokaliseringsfunktion være ret essentiel for jer. Filesharing understøtter lokalisering, og giver dermed større organisationer mulighed for at tilbyde det samme læsestof og materialer på forskellige sprog.


Interesseret i at høre mere?

Vi tilbyder i alt 12 forskellige ekstra moduler til Learning Arena. Er du interesseret I at høre mere om vores andre moduler og Learning Arena? Så er du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så tager vi gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan gå i dybden med, hvad Learning Arena har at byde på – og hvilke behov I har som virksomhed.

I kan også læse mere om Learning Arena her: Learning Arena

Kontakt os

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.comX