Kursus i Ferieloven - Alt om Den Nye Ferielov | Conzentrate A/S

Ferieloven

Dette kursus er et digitalt kursus i Den Nye Ferielov som trådte i kraft i september 2020.
Vores kursus i Ferieloven består af paratviden og tests, så organisationer sikrer sig, at medarbejdere kan anvende informationerne i praksis.

Kursus i Ferieloven

Den Nye Ferielov – nu mere kendt som blot ’Ferieloven’ – trådte i kraft i september 2020 med henblik på at afskaffe den forskudte ferie og indføre det, vi kalder samtidighedsferie. I forbindelse med denne ændring af feriereglerne, har vi udviklet et e-learningkursus, der introducerer organisationer og medarbejdere for de nye ferieregler. Kurset uddanner medarbejdere i, hvordan feriereglerne skal forstås og håndteres. Dette gælder både medarbejdere med administrative roller inden for netop dette felt, som f.eks. HR-medarbejdere, men også for den enkelte medarbejder på arbejdspladsen.

Kursusindhold

Vores digitale kursus i Den Nye Ferielov er en del af de standardkurser, vi tilbyder her hos Conzentrate. Kurset har en varighed på ca. 10 minutter, og består af en kombination af paratviden og tests. Denne kombination er med til at sikrer organisationer i, at alle medarbejdere som gennemgår kurset, forstår kursets indhold og kan anvende det i praksis efter kurset afsluttes.

Kurset består af følgende:

  • Introduktion af kurset og ‘Den Nye Ferielov’
  • Den nuværende ferieordning
  • Den nye ferieordning
  • Overgangsordning
  • Scenarier
  • Afsluttende quiz

Conzentrate som samarbejdspartner

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system. Har I endnu ikke et LMS til at tilrettelægge og distribuere jeres digitale læring ud fra, så kan Conzentrates’ Learning Arena integreres i enhver organisation og anvendes på alle enheder med egen app.

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard elearningkursus i Ferieloven? Eller er du interesseret I at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få et godt tilbud eller spørg efter et uforpligtende møde.

SMART-mål

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores standardkursus om SMART-mål.

    X