Kursus i Ferieloven - Alt om Den Nye Ferielov | Conzentrate A/S

Ferieloven

Dette kursus er et digitalt kursus i Den Nye Ferielov som trådte i kraft i september 2020.
Vores e-learningkursus i Ferieloven består af paratviden og tests, så organisationer sikrer sig, at medarbejdere kan anvende viden i praksis.

Kursus i Ferieloven

Den Nye Ferielov – nu mere kendt som blot ’Ferieloven’ – trådte i kraft i september 2020 med henblik på at afskaffe den forskudte ferie og indføre det, vi kalder samtidighedsferie. I forbindelse med denne ændring af feriereglerne har vi udviklet et e-learningkursus, der introducerer organisationer og medarbejdere for de nye ferieregler. Kurser uddanner medarbejdere i, hvordan feriereglerne skal forstås og håndteres. Dette gælder både medarbejdere med administrative roller indenfor netop dette felt, som f.eks. HR-medarbejdere. Men det gælder også den enkelte medarbejder på arbejdspladsen, som ønsker at forstå de ferieregler, der nu er gældende for dem.

Kursusindhold

Dette digitale kursus omhandler Ferieloven, og er en del af de standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate. Kurset har en varighed på ca. 10 minutter, og består af en kombination af paratviden og tests. Denne kombination er med til at sikre organisationer, at alle medarbejdere som gennemgår kurser, forstår kursets indhold og kan anvende det i praksis efter kurset afsluttes.

Kurset består af følgende:

  • Introduktion af kurset og ‘Den Nye Ferielov’
  • Den nuværende ferieordning
  • Den nye ferieordning
  • Overgangsordning
  • Scenarier
  • Afsluttende quiz

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores standard e-learningkursus i Ferieloven? Eller er du interesseret i at høre om vores andre standardkurser, som vi tilbyder hos Conzentrate? Så kontakt os og få en uforpligtende snak omkring hvad, vi kan tilbyde.

 

Hos Conzentrate har vi arbejdet med e-learning i snart 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

SMART-mål

Vi udbyder et hav af digitale standardkurser hos Conzentrate.
Klik her for at læse om vores e-learningkursus i SMART-mål.

    X