Conzentrates årlige ERFA-møde

Hvert år afholder vi i Conzentrate ERFA-møder for vores kunder. Møderne giver vores kunder mulighed for at erfaringsudveksle og vidensdele med hinanden omkring deres anvendelse af vores læringsplatform, Learning Arena. Herudover bidrager møderne med interessante oplæg, som har til formål at inspirere vore deltagere.

Det er nu én måned siden, at vi afholdte dette års første ERFA-møde, som foregik i de smukke rammer hos vores kunde DSV. På dette ERFA-møde blev der stillet særligt skarpt på vigtigheden af god onboarding, og hvordan Learning Arena let og effektivt kan anvendes til at skabe, styre og rapportere på onboardingsforløb i organisationen. Herudover bød mødet på en spændende rundvisning på DSV’s Crossdock Terminal, hvor deltagerne fik indblik i, hvordan Danmarks største (og verdens 5. største) transport- og logistikvirksomhed fungerer. Afslutningsvis blev der givet en opdatering fra udviklingsafdelingen og et indblik i vores opdateret road-map.

Deltagernes oplevelse

Efter ERFA-mødet beskrev Camilla Kruse, digital koordinator hos Danmarks Idrætsforbund (DIF), sin oplevelse og udbytte fra dagens ERFA-møde. Ligeledes fortalte Camilla Kruse, hvorfor Learning Arena blev det perfekte valg for deres organisation, hvordan de anvender platformen i dag, og fremadrettet kan udnytte Learning Arenas mange muligheder i højere grad. Se hele videointerviewet med Camilla Kruse her:


Interesseret I at høre mere?

Er du interesseret I at høre mere om, hvordan Learning Arena kan bidrage til uddannelse og kompetenceudvikling I din organisation? Eller er du nysgerrig på at se, hvordan Learning Arena ser ud og hvordan, platformen fungerer i praksis? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.

Tags: