ERFA-møde

ERFA-møde

April 2019

Hvert år afholder vi i Conzentrate ERFA-møder for vores kunder. Møderne giver vores kunder mulighed for at erfaringsudveksle og vidensdele med hinanden omkring deres anvendelse af vores læringsplatform, Learning Arena. Herudover bidrager møderne med interessante oplæg, som har til formål at inspirere vore deltagere.

Det er nu én måned siden, at vi afholdte dette års første ERFA-møde, som foregik i de smukke rammer hos vores kunde DSV.

På dette ERFA-møde blev der stillet særligt skarpt på vigtigheden af god onboarding, og hvordan Learning Arena let og effektivt kan anvendes til at skabe, styre og rapportere på onboardingsforløb i organisationen. Herudover bød mødet på en spændende rundvisning på DSV’s Crossdock Terminal, hvor deltagerne fik indblik i, hvordan Danmarks største (og verdens 5. største) transport- og logistikvirksomhed fungerer.

Afslutningsvis blev der givet en opdatering fra udviklingsafdelingen og et indblik i vores opdateret road-map.

DELTAGERNES OPLEVELSE

Efter ERFA-mødet beskrev Camilla Kruse, digital koordinator hos Danmarks Idrætsforbund (DIF), sin oplevelse og udbytte fra dagens ERFA-møde. Ligeledes fortalte Camilla Kruse, hvorfor Learning Arena blev det perfekte valg for deres organisation, hvordan de anvender platformen i dag, og fremadrettet kan udnytte Learning Arenas mange muligheder i højere grad.

Se hele videointerviewet med Camilla Kruse her:

Er du interesseret I at høre mere om, hvordan Learning Arena kan anvendes til jeres onboardingsforløb eller blot en samtale om jeres behov, og hvordan platformen kan være med til at understøtte samt udvikle jeres medarbejdere, så kontakt vores kundekonsulent allerede i dag.

Anne Maagaard

Kundekonsulent, Conzentrate A/S

Telefon: +45 9840 2706 / Mobil: +45 3153 9437

Mail: azm@conzentrate.com

Tags: