Elearning Platform | Learning Arena - Conzentrate A/S

Learning Arena

Learning Arena er en elearning platform og et digitalt læringsunivers til virksomheder. For at stå stærkt som moderne virksomhed, er det nødvendigt, at I har fokus på uddannelse og udvikling af medarbejdere. Både i forhold til fastholdelse af dygtige medarbejdere, men også for at sikre virksomhedens fortsatte udvikling. Derfor er det essentielt, at I har et e-learningsystem, der er fleksibelt og nemt at administrere.

Arbejder du med IT eller HR i jeres organisation?

Conzentrate har udviklet sin egen elearning platform, Learning Arena, som er et online Learning Content Management System (LCMS). Med vores platform har I et brugervenligt LCMS, der giver det fulde overblik over jeres medarbejderes kompetencer og udvikling. Arbejder du indenfor HR eller IT?

 

Vælg din funktion og læse mere om, hvordan Conzentrates løsninger og integrationer kan understøtte jeres HR og IT

Til IT-medarbejderen

Giv dine medarbejdere en brugervenlig oplevelse med Learning Arena. Med Conzentrates elearning platform kan I effektivisere læringen for jeres medarbejdere og samtidig spare ressourcer.

Cloud-based eller On-premise

Vi tilbyder både cloud-based og on-premise løsninger – valget er op til jer. Vælger I en cloud-based løsning, står vi for drift, backup og overvågning. Vi understøtter også jeres løsninger og behov internationalt, da løsningen kan skaleres til flere datacentre.

Åbne standarder

Har jeres virksomhed selv udviklet eller købt e-learningkurser, som er skabt i Articulate Storyline, Captivate eller lignende programmer? Så kan de uden problemer importeres og anvendes i Learning Arena. Vi har nemlig sørget for, at Learning Arena følger SCORM & TinCan standarderne. Det giver dig frihed.

Integration

Vi sørger for at indhente relevant data, lige så snart jeres medarbejdere er oprettet i jeres eksterne personale- eller lønsystem. Dataene kan bruges til at uddele specifikke kurser, til bestemte grupper af medarbejdere, så kurserne altid stemmer overens med hver enkelt medarbejders arbejdsområde.

Nem adgang

For at sikre nem adgang til systemet og undgå at dine medarbejdere skal huske endnu et login, tilbyder vi integration med tredje parts systemer som for eksempel ADFS og Azure AD.

Rollestyret adgangsstyring

Conzentrate har udviklet en funktion, der gør det muligt for administratorer at tildele kurser til bestemte medarbejderprofiler, så medarbejderne altid får de kurser, som netop er relevant for dem. Når I har inddelt jeres medarbejder i grupper ud fra stilling, lokation og lignende, sker tildelingen helt automatisk.

Applikation til iOS og Android

Ønsker I, at jeres medarbejdere skal have mulighed for at logge ind i systemet på andre enheder, tilbyder vi en mobil app til iOS og Android. Denne app sikrer en bedre oplevelse for de medarbejdere, der logger ind i systemet via deres mobil eller tablet, hvor vi blandt andet også kan sende notifikationer.

Unikt subdomæne

Uanset om I køber eller lejer en elearning platform hos os, vil I altid have jeres eget subdomæne. Dette giver jer et system, der er tilpasset til jeres virksomheds specifikke varemærke og profil. I undgår samtidig at skulle købe endnu et specifikt domæne.

Data til BI-systemer

Vi kan levere data fra Learning Arena til jeres BI-systemer. Dette foregår helt automatisk og i lige præcis det format, I ønsker.

Hør mere

Kontakt CEO, Jesper Thorhauge, og hør mere om Conzentrates løsninger indenfor IT integration

Til HR-medarbejderen

Det er vigtigt, at jeres medarbejdere bliver udviklet og uddannet med et system, der er nemt at gå til og kun indeholder det, der har relevans for dem. Med Learning Arena er I sikret en brugervenlig oplevelse, med funktioner der gør det muligt at tilpasse e-learningen lige efter jeres behov.

Indbygget forfatterværktøj

Giv jeres e-learningkurser virksomhedens egen profil med det indbyggede forfatterværktøj i Learning Arena. I kan selv arbejde med tekst, billede, lyd, animation og lægge stemme til kurserne. I får mulighed for at sætte jeres egen e-learning op med samme kvalitet som professionelt udviklede kurser, uden at jeres uddannelsesbudget sprænges.

Gamification

Ønsker I, at jeres e-learning skal gøres mere attraktivt og motiverende for jeres medarbejdere, kan vi understøtte med gamification. Med gamification tilføjer vi kendte spilelementer til Learning Arena, som gør det muligt for jeres medarbejdere at ”lege” og lære samtidigt.

Let tilgængeligt

Med Learning Arena får I et let tilgængeligt system, der sikrer jer en brugervenlig oplevelse på tværs af enheder. Jeres medarbejdere kan altid logge ind i Learning Arena, uanset om det er via computeren på arbejdspladsen, på tabletten hjemme i sofaen eller på mobilen, når de er på farten.

Automatisk tildeling

Med Learning Arena kan I nemt administrere, hvilke medarbejdere der skal have hvilke kurser. Tildelingen sker automatisk, lige så snart I har inddelt jeres medarbejdere i grupper ud fra stilling, lokation, anciennitet og lignende.

e learning platform

Tracking og rapportering

Learning Arena tracker alt medarbejderaktivitet og kan sende rapporter på udvalgte tidspunkter helt automatisk, så du som ansvarlig HR repræsentant kan danne dig et klart overblik over, hvordan medarbejderne klarer sig.

Flere sprog

Taler jeres medarbejdere forskellige sprog, kan vi sørge for, at Learning Arena er udstyret med et flersproget brugerinterface. Dette sikrer, at alle jeres medarbejdere lettere kan navigere rundt i Learning Arena, og at der dermed ikke opstår sprogbarrierer.

Integration med data

Lige så snart I har oprettet jeres medarbejdere i Learning Arena, sørger vi for at indhente relevant data. På denne måde er I sikret, at medarbejderens oplysninger og profil altid er opdateret i systemet, så automatisk tildeling virker optimalt.

Søgefunktion

Med Learning Arena kan vi tilbyde jer en indbygget søgefunktion. Det gør det nemt altid at finde den information, I søger på et givent tidspunkt, og sparer medarbejderne for tid. Det vil sige, at Learning Arena også kan anvendes som et opslagsværk.

Stadig nysgerrig?

Er Learning Arena det rette LCMS for jer? Kontakt os for at høre mere.

X