eLearning Platform: Learning Arena LMS | Conzentrate A/S

Learning Arena LMS

Hos Conzentrate har vi udviklet Learning Arena LMS, som fungerer som er digitalt læringsunivers – en eLearning platform – der byder på et hav af forskellige muligheder. Med over 18 års erfaring som digital læringsudbyder og 100+ kunder, har dette dannet rammen for Learning Arenas mange funktionaliteter og muligheder, som vi i dag tilbyder vores kunder. Learning Arena er en læringsplatform med brugervenligheden i fokus, som I nemt kan administrere og håndtere – selv uden en IT-faglig baggrund.

En Platform Der Har Det Hele

Learning Arena leverer et stabilt LMS til virksomheder, som ønsker at udgive et mindre eller stort udvalg af træningsaktiviteter. Platformen understøtter aktiviteter som E-learning, Micro Learning, Classroom, Face-to-Face, Webinarer, Surveys, Assessment eller en kombination af flere af disse med henblik på Blended Learning. Derudover kan Learning Arena udvides med vores moduler, herunder ’News’, ’Community’, ’Quickquides’, ’Filesharing’, ’Webshop’ og meget mere. Learning Arena byder på et univers af digitale læringsmuligheder.

Egen Unik Platform

Med Learning Arena får I en digital læringsplatform, der passer til jeres behov og læringsmål. Vi skræddersyer platformen efter jeres brandidentitet og designguide, så den matcher jeres virksomhedsprofil ud fra jeres logo, typografi, farver, m.m. Uanset om I køber eller lejer en platform hos os, får I altid jeres eget unikke subdomæne, så I undgår selv at skulle investere i endnu et specifikt domæne.

Understøtter alle Devices

Learning Arena er en let tilgængelig platform, som sikrer jer en brugervenlig brugeroplevelse på tværs af forskellige enheder og devices. Jeres medarbejdere får adgang til Learning Arena, og kan tilgå platformen uanset om det er via computeren på arbejdspladsen, på tabletten hjemme i sofaen eller på mobilen når de er på farten.

Gamification

Ønsker I at skabe attraktiv, interagerende og motiverende læring for jeres medarbejdere? Dét kan I med gamification. Learning Arena understøtter gamification, som er en læringsmetode, hvor kendte spilelementer tilføjes, som gør det muligt for jeres medarbejdere at spille og lære på samme tid. Vi har bl.a. udviklet og implementeret gamification for Matas, PostNord og Norlys, som en del af deres interne læringsprocesser.

Automatisk Tildeling

I administrerer, hvilke medarbejdere der skal have adgang til jeres kurser. Tildelingen af kurser til medarbejdere og/eller medarbejdergrupper sker automatisk, så snart I har inddelt jeres medarbejdere i grupper ud fra deres stillinger, lokation, anciennitet eller andre forhold, som karakteriserer dem i en bestemt gruppe. På den måde kan I sørge for, at jeres medarbejdere kun modtager kurser, opgaver og information, der er relevant for dem og deres arbejdsopgaver. Når I har oprettet jeres medarbejdergrupper, sørger vi for at indhente al relevant data. Vi sikrer jer, at jeres medarbejderes oplysninger og profiler altid er opdateret i systemet, så automatisk tildeling virker.

Egen Unik App

Udover at Learning Arena kan tilgås som browser-baseret form, har vi også udviklet en app til platformen. App’en designes, ligesom den browser-baserede version, stadig efter jeres brand identitet og følger jeres retningslinjer for design. Med Learning Arena som app vil brugerne opleve en mobilvenlig platform af høj kvalitet og nem interaktion, og I vil have mulighed for at sende push-notifikationer ud til jeres medarbejdere, så de altid er opdateret med nye kurser og andre nyheder.

Indbygget Forfatterværktøj

Udvikl jeres egne e-learningkurser direkte igennem Learning Arena, og sæt jeres eget præg på indholdet, så det passer til jeres virksomhed og behov. I kan selv administrere tekst, billeder, animation, lyd og lægge egne stemmer til kurserne. Med Learning Arenas indbyggede forfatterværktøj får I mulighed for at udvikle og opsætte e-learning med samme kvalitet som professionelt udviklede kurser.

Globalisering

Learning Arena er det oplagte valg til virksomheder, som enten har medarbejdere, der taler forskellige sprog, eller kunder og partnere i andre lande. Platformen er udstyret med et flersproget brugerinterface, så medarbejdere altid kan navigere rundt i Learning Arena uden sprogbarrierer. Derudover er Learning Arena en globalvenlig digital platform, som fungerer på tværs af tidszoner, hvis man som virksomhed opererer globalt. Learning Arena kan altid tilpasses tid, sted og sprog.

Skræddersyet e-learning

Ønsker I at outsource jeres produktion af digital læring? Så kan vi hjælpe jer. Learning Arena er en digital læringsplatform. Vi har et team af dygtige læringsspecialister, der står klar til at producere læringsindhold, som passer til lige netop jeres formål og behov. Vi producerer alt fra e-learning, gamification og meget mere for vores kunder, og vi står altid klar til at tage en ny udfordring op og få produceret noget unikt indhold, som passer til jer.

Cloud-Based eller On-Premise

Vi tilbyder både cloud-based og on-premise løsninger alt afhængig af, hvad jeres behov er. Vælger I en cloud-based løsning, håndterer vi driften, backup og overvågning. Vi understøtter også jeres løsninger og behov på et internationalt plan, da vores løsninger kan skaleres til flere forskellige datacentre.

Tracking & Rapportering

Gennem Learning Arena kan I tracke al medarbejderaktivitet, så I altid kan se, hvilke medarbejdere der har gennemført de forskellige kurser. I har mulighed for at sende automatiserede rapporter ud på udvalgte tidspunkter, så du som f.eks. HR-repræsentant kan danne dig et klart overblik over, hvordan hver enkelt medarbejder har klaret sig.

e learning platform

Dataintegration & Bisystemer

Vi sørger for at indhente relevant data, lige så snart jeres medarbejdere er oprettet i jeres eksterne personale- eller lønsystem. Dataene kan bruges til at uddele specifikke kurser, til bestemte grupper af medarbejdere, så kurserne altid stemmer overens med hver enkelt medarbejders arbejdsområde. Vi kan levere data fra Learning Arena til jeres BI-systemer. Dette foregår helt automatisk og i lige præcis det format, I ønsker.

Rollestyret Adgang

For at sikre nem adgang til systemet og undgå at dine medarbejdere skal huske endnu et login, tilbyder vi integration med tredje parts systemer som for eksempel ADFS og Azure AD. Conzentrate har udviklet en funktion, der gør det muligt for administratorer at tildele kurser til bestemte medarbejderprofiler, så medarbejderne altid får de kurser, som netop er relevant for demNår I har inddelt jeres medarbejder i grupper ud fra stilling, lokation og lignende, sker tildelingen helt automatisk.

Vil du høre mere om Learning Arena?

Er du interesseret I at høre mere om vores LMS? Og hvordan digital læring kan bidrage til din organisation? Kontakt os eller book et uforligtegende møde, hvor vi gennemgår Learning Arena sammen.

X