Kursus i inklusion og diversitet

Kurset giver inspiration til, hvordan du aktivt kan støtte op om inklusion og diversitet i dit daglige arbejde. På den måde kan du både være med til at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor alle føler sig hjemme og en arbejdsplads, der skaber mest mulig værdi nu og i fremtiden.

En arbejdsplads for alle

Inklusion og diversitet beriger samfundet ved at bringe forskellige mennesker med forskellige baggrunde, perspektiver og evner sammen. Det fremmer tolerance, gensidig forståelse og åbner dørene for innovation og vækst. Præcis derfor har vi lavet dette kursus, da vi har en mission om, at flere danske virksomheder skal uddanne deres medarbejdere i inklusion og diversitet.

 

Kurset er udviklet af Living Institute og produceret af Conzentrate A/S.

 

Hvis du gerne vil høre mere om kurset eller hvad vi ellers kan tilbyde, så kan du benytte kontaktformularen ved at klikke her.

Få et tilbud fra os

Er du nysgerrig på at høre mere om vores e-learningkursus i diversitet eller måske vores kursus om IT-sikkerhed?

 

Her hos Conzentrate tilbyder vi mange standardkurser, så kontakt os og få en uforpligtende snak omkring hvad, vi kan tilbyde.

 

Vi har arbejdet med e-learning i mere end 20 år som tæt samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Vores standardkurser leveres i kursusformaterne SCORM og TinCan, så det er klar til implementering i jeres system.

SMART-mål

Lær at sætte SMART-mål ved at anvende SMART-modellen i den daglige arbejdsgang. I vores e-learningkursus om SMART-modellen, får organisationer og medarbejdere indsigt i, hvad modellen indebærer, og hvordan man sætter SMART-mål, som ska