Digitale kurser til enhver virksomhed - Blog | Conzentrate A/S
standardkurser

E-learningkurser der passer til enhver virksomhed

Om det er kompetenceudvikling af eksisterende medarbejdere eller on-boardingprocessen af nye medarbejdere, er kurser altid en god måde at uddanne folk på. Og som tiden vi lever i er blevet mere og mere digitaliseret, er digitale kurser det foretrukne hos virksomheder.

Derfor er digitale kurser fordelagtige

Digitale kurser, som vi udvikler her hos Conzentrate, giver rum til fleksibilitet. Medarbejderne styrer selv hvor og hvornår i arbejdstiden, de vil påbegynde og færdiggøre et kursus. Dette giver mulighed for, at administratorer kan distribuere kurser til medarbejdere, som de skal have gennemgået inden for en bestemt tidsperiode. Såvel som det giver mulighed for, at nye medarbejdere kan modtage adgang til relevante kurser, allerede inden de begynder på den nye arbejdsplads. På den måde sørger man for, at de nye medarbejdere møder godt klædt på, når de begynder deres første arbejdsdag.

Men hvordan sikrer virksomheder, at kurserne passer til netop deres virksomhed?

Her hos Conzentrate tilbyder vi skræddersyede løsninger i form af digital læring, så de netop tilpasses hvert enkelte virksomheds behov og eventuelle læringsmål. Men vi har også udviklet en bred vifte af digitale standardkurser, som kan anvendes hos stort set enhver virksomhed.

Disse digitale kurser hanndler nemlig emner som IT-sikkerhed, GDPR, Microsoft Office, SMART-mål, Personlig Effektivitet og meget mere. Emner som er relevante hos størstedelen af virksomheder i Danmark. Alle kurserne er produceret og udviklet af et hold af læringsspecialister. Kurserne er en kombination af teoretisk viden, interaktive øvelser og tests. Dette er med til at sikre virksomheder, at deres medarbejdere kan anvende teorien i praksis, når et kursus er afsluttet.

Standardkurser for jer

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med vores digitale e-learningkurser, og hvordan de kan implementeres i jeres virksomhed?
Så er I velkommen til at kontakte mig her eller booke et uforpligtende møde, hvor vi kan gå i dybden med, hvordan vores digitale roller kan skabe værdi for jeres virksomhed:

Sofie Bergmann Rettkowsky
Business Development Manager hos Conzentrate A/S
Telefon: +45 98 40 27 06 / Mobil: +45 31 53 94 37
Mail: sbr@conzentrate.com

I kan også læse mere om alle vores standardkurser lige her: Standardkurser – Conzentrate



X