Hvorfor er et LMS værdifuldt for jeres virksomhed?

Er du nysgerrig på, hvordan en digital platform og et LMS fungerer? Så er du landet det helt rette sted!

Kompetenceudvikling og træning af medarbejdere har altid været en vigtig intern faktor for de fleste organisationer – det er det også i dag.
Og som tiderne ændrer sig, og digitaliseringen udvikler sig, er der mange gode grunde til, at et Learning Management System (LMS) er fordelagtigt for organisationer.

Med et LMS får medarbejdere adgang til online læring 24/7 gennem en digital platform fuld af e-learning oplevelser, der skaber engagerende og motiverende læring. I dette blogindlæg får du vores bedste bud på, hvordan vores LMS kan skabe værdi for din virksomhed.


En digital platform: Vores 8 bud på hvordan et LMS skaber værdi

Al læring samlet ét sted

Her hos Conzentrate har vi skabt en digital læringsplatform, som vi har navngivet Learning Arena. Platformen håndterer både fysisk læring og digital læring. Det gælder alt fra e-learningkurser, microlearning, gamification, webinarer, podcasts og meget mere – til blended learning, sidemandsoplæring og håndtering af fysiske kurser gennem Learning Arenas ‘Classroom. Med alt dette og mere til, samlet i én platform, sikrer organisationer sig, at alle medarbejdere ved, hvor de skal søge hen, hvad angår uddannelses- og læringsprocesser.

Data & Tracking

Administratorer i Learning Arena kan sikre sig, at medarbejdere gennemgår den obligatoriske læring, der er stillet til rådighed for dem. Dette er yderst fordelagtigt i situationer, hvor en virksomhed skal kunne dokumentere, at medarbejderne har gennemgået og bestået et kursus. Derudover giver data og tracking af læringsprocesser et hav af andre muligheder. Bl.a. automatisk opfølgning og indkaldelse af kurser, overblik over afsluttede tests og anvendt tid, certificeringer og meget mere. Data og tracking er altså med til at skabe et overordnet overblik over organisationens medarbejdere og deres interaktion med læringsindholdet.

Få mere ud af jeres læringsindhold

Én af de mest essentielle fordele ved en digital platform – et LMS – er muligheden for at genanvende læringsmateriale og kurser igen og igen. Det digitale læringsindhold som produceres på platformen, vil være tilgængeligt for den rigtige gruppe af medarbejdere ud fra deres medarbejderprofiler – og det vil være tilgængeligt i al den tid, organisationen ønsker. På den måde spares ressourcer i form af tid og økonomi, som kan frigives og anvendes andetsteds.

Producér egen digital læring

Learning Arena som digital platform har noget helt unikt. Vi har nemlig indbygget et forfatterværktøj, så organisationer selv kan producere egne e-learningkurser nemt og overskueligt. Administratorer kan producere tekst, billeder, lyd, speak, animation og video, samt selv sætte deadlines for gennemførelse af kurser og administrere, hvilke faggrupper, kurserne skal sendes ud til udfra medarbejderprofiler. Forfatterværktøjet som redskab er med til, at organisationer let og overskueligt kan skabe kreativt læringsindhold, som passer til deres læringsmål og behov.

Kombinér læring med spil

Spil og lær på samme tid. Med gamification skaber vi et spil, som passer lige præcis til den organisation, vi samarbejder med. I spillet kan medarbejdere spille alene eller udfordre kollegaer. Samtidig kan de tilegne sig paratviden om virksomheden, værdier, produkter eller andet, der har relevans for den pågældende organisation. Gamification er tidløst og ændringsbart, og kan altid tilpasses virksomheden løbende, i takt med at den udvikler sig. Med Gamification får din virksomhed mulighed for at give øjeblikkelig feedback på medarbejderes resultater. Rewards og badges kan gives med henblik på at øge læringsengagementet hos medarbejdere, når de spiller med.

Faste standardkurser, der passer til enhver organisation

Gennem Learning Arena tilbyder vi et hav af standardkurser i bl.a. GDPR, IT-sikkerhed, Værdibaseret ledelse, Microsoft Office. Standardkurserne er altid effektive til digital oplæring af nye medarbejdere ved onboarding. Standardkurserne bidrager også med værdifuld læring til kompetenceudvikling af eksisterende medarbejdere i en organisation.

Speciallavede kurser

Har du ikke selv tid til at producere online kurser og digital læring, men behovet for det? Det tager tid at stable et godt online kursus på benene, og hos Conzentrate tilbyder vi, at klare den del af arbejdet for dig. Vi tilbyder speciallavet kursusproduktion med skræddersyede kurser, der passer til hver enkel organisations behov og læringsmål. Med et hold af læringsspecialister og grafikere, skaber vi digitalt indhold af højt kvalitet.

Fleksibel læring – Når som helst, hvor som helst

Fleksibilitet er key, hvad angår digital læring. Vores LMS, Learning Arena, er en browser-baseret digital platform, men vi har også udviklet en app version. App versionen tillader medarbejdere selv at bestemme hvor og hvornår, de ønsker at tilgå læring. Appen tillader organisationer at sende notifikationer ud til medarbejdere, som er enormt effektive sammenlignet med traditionelle e-mail reminders. Notifikationer er med til at øge engagementet. Det ses hos flere af vores samarbejdspartnere, hvor medarbejdere dagligt anvender platformen via appen både inden- og udenfor arbejdstiden.


Vækkede vi din interesse?

Der er mange muligheder med et LMS, og værdien af digital læring vokser i takt med den digitale udvikling.

Er du interesseret I at hoppe med på den digitale bølge, eller har du yderligere spørgsmål vedrørende vores LMS, Learning Arena?

Så er du velkommen til at kontakte mig her eller booke et uforpligtende møde, hvor vi kan gå i dybden med, hvordan et LMS kan fungere for netop jeres organisation.

Kontakt

Telefon: +45 98402700
Kontakt os på mail her.

Du kan også læse mere om vores platform, Learning Arena, her: 
Vores Platform – Learning Arena

I dette blogindlæg refererer vi til følgende eksterne kilder:
Microlearning 101: What it is and why you must use it in 2020
The 8 Advantages of Gamifying your Company
Top 8 Benefits of Using Push Notifications