DIGITAL LÆRING

Vi mener, at kompetenceudvikling er vigtig for alle virksomheder i bestræbelserne på at skabe værdi og nå de strategiske mål, som virksomheden ønsker at opnå. Gennem digital læring kan I udvikle kompetencerne hos jeres ansatte. Vi sørger altid for, at udviklingsopgaver foregår i tæt samarbejde med jer, så vi kan sikre, at den færdige produktion opfylder alle kriterier.

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

Digital læring tilbyder mange forskellige muligheder. Det kan være alt fra videoer, e-learningmoduler, podcasts, e-bøger til 3D visualiseringer og meget andet.

Det oplagte valg

Har I brug for inspiration og idéer til, hvordan I udformer e-learning kurser, der er optimale for jeres udvikling? Vi rådgiver om og producerer e-learning kurser til både store og mellemstore virksomheder. Mangler I sparring omkring, hvordan I kan udforme jeres e-learning kurser, kan vi hjælpe jer med at skabe et koncept, der sikrer gode læringsresultater.

UDVIKLING BEGYNDER MED LÆRING

Vores 4MAT-certificerede manuskriptforfattere, omdanner jeres interne introduktions- og uddannelsesmateriale til manuskripter, der bygger på narrativitet, interaktion, og den naturlige læringscirkel. Det betyder, at I får målrettet indhold, der er meningsfuldt og giver et godt resultat for jeres medarbejdere.

Professionelt udtryk

Det visuelle udtryk er en stor del af at føre medarbejdere igennem et sikkert og naturligt læringsforløb. Vores grafikere sørger for, at jeres e-learningplatform og kurser får det helt rigtige udtryk. I udviklingen af e-learningkurser arbejder grafikerne tæt sammen med manuskriptforfatterne og jer, så vi sikrer, at det visuelle udtryk og kursets forløb går op i en højere enhed.

E-LEARNINGKURSER

Har I behov for at styrke jeres uddannelsesaktiviteter med kurser i onboarding, compliance, produktionsprocedurer, produktviden, software, salg, sikkerhed, hygiejne – eller måske som en introduktion til arbejdspladsen? Hos Conzentrate har vi erfaring inden for alle dele af læring og kompetenceudvikling, og vi er derfor sikre på, at vi vil få et udbytterigt samarbejde.

Skræddersyede kurser

Vi tilpasser kurserne til jeres virksomhed og specifikke uddannelsesbehov. Om det er kurser i onboarding, salg, code of conduct, eller IT-træning, så lad os tage en snak om jeres behov.

Standardkurser

Conzentrate tilbyder blandt andet e-learning inden for GDPR, IT-sikkerhed, Personlig effektivitet, SMART-mål, Kommaregler, Den nye ferielov, Ledelseskurser og Microsoft Office. Vores kurser er produceret og klar til brug. Gennem eksempelvis vores e-learningkursus i GDPR har vi udviklet et uddannelsesforløb, der sikrer, at dine medarbejdere bliver undervist og trænet i de nye krav vedrørende EU’s persondataforordning.

Hør mere

Kontakt Learning Strategy Manager, John Tørring, og hør mere om Conzentrates løsninger indenfor e-learning