DIF

Danmarks Idrætsforbund

Learning Arena – en platform hvor kun fantasien sætter grænser

Hos Danmarks Idrætsforbund (DIF) tog de en beslutning om at implementere eLæring. Begrebet eLæring virkede I starten meget abstrakt, men efter at vi, hos Conzentrate, havde præsenteret vores platform Learning Arena samt viden omkring, hvordan eLæring kan formes og designes, var DIF ikke i tvivl om, at Conzentrate var det rette match. Hos Conzentrate kunne vi tilbyde det DIF ønskede, både hvad angår læringsdelen, men også på det tekniske plan i forhold til Learning Arena.

 

Conzentrate har en stor viden om og erfaring med eLæring og har nogle dygtige folk, der kan kigge på den didaktiske del. Det hele er på én platform, og det fungerer godt.

Projektleder, Peter Gottlieb

 

Vi har designet Learning Arena således, at DIF’s 62 forskellige forbund kan logge ind på deres egen skræddersyede platform. Det vil sige, at når et medlem af, for eksempel, Dansk Svømmeunion logger ind på Learning Arena, bliver han eller hun omdirigeret til Dansk Svømmeunions helt egen unikke version med eLæringskurser, der henvender sig til lige præcis dette forbund.

Hos Conzentrate har vi desuden også designet fleksible skabeloner, som de enkelte forbund, efter eget ønske, frit kan benytte til eLæringen. Samtidig har DIF også mulighed for at designe indholdet i de forskellige eLæringskurser helt selv.

 

Learning Arena’s indbyggede forfatterværktøj er bestemt anbefalelsesværdig, idet vi uden brug af eksterne værktøjer kunne bygge det meste op, som vi ønskede det.

Projektleder, Peter Gottlieb

 

Derudover har Conzentrate blandt andet også faciliteret kursusadministration for DIF, hvilket vil sige at DIF og deres forbund selv kan skræddersy, hvilke kurser deres medlemmer skal have adgang til og hvornår. Med denne funktion kan de være med til altid at sikre, at foreningernes medlemmer og andre får adgang til lige præcis de kurser, som er relevante for dem.

 

Conzentrates kursusadministration er særdeles unik. De er gode til at forstå vores verden, har en god support og hvis det hele brænder på, er der altid en at ringe til. Hos Conzentrate bliver man altid hørt.

Projektleder, Peter Gottlieb