Conzentrates Nye Classroom

Det nye Classroom-modul

Vi er ovenud glade for at kunne lancere det nye Classroom modul for vore eksisterende og potentielle kunder. Modulet bliver i dag flittigt benyttet af flere af vore kunder til at administrere klasseværelsesaktiviteter i Learning Arena. I dette blogindlæg vil vi præsentere dig for de funktionaliteter, du finder i dette modul.

Det nye Classroom modul har særligt gennemgået store layoutændringer, som bidrager til at forbedre brugervenligheden og brugeroplevelsen. Herudover er der skabt et større overblik gennem implementering af et spritnyt dashboard, hvorfra brugeren kan få hurtig og let adgang til alle funktionaliteter i modulet. Ligeledes er der blevet lagt vægt på forbedring af workflowet i forbindelse med oprettelse af et kursus og en afholdelse. Sidst er der tilføjet nye nyttige funktionaliteter, som blot gør Classroom modulet mere anvendelig i praksis.

Om Classroom

Classroom modulet gør det muligt for organisationer at administrere klasseværelsesaktiviteter i Learning Arena.
I modulet får man blandt andet følgende fordele:

  • Håndtering og strukturering af kurser og meddelelser
  • Nem opsætning af lokationer, sprog, instruktører, undervisere, kursusmaterialer og andre relevante parametre
  • Mulighed for at definere spørgsmål, der skal stilles, når brugerne tilmelder sig, såsom kostpræferencer, hotelreservationer, reservation af transport osv.
  • Opsætning af tasks og workflows til strukturering af forberedelserne til kursusafholdelsen, f.eks. booking af mødelokale, bestilling af forplejning, m.m.
  • Enkel tilmeldingsproces for kursusdeltageren
  • Overskuelig administrationen af deltagernes registrering


Har du spørgsmål?

Er du interesseret I at høre mere omkring Classroom Modulet og Learning Arenas øvrige andre spændende muligheder, så kontakt os og få en uforpligtende samtale.

Du kan også læse mere om vores platform, Learning Arena, lige her: 
Vores Platform – Learning Arena

Kontakt

Telefon +45 98402700
Kontakt os på mail her.