sebastien-gabriel-108388-unsplash

DANX

Hvordan underviser og instruerer man 600 chauffører mest effektivt?

DANX er Nordens og Baltikums førende logistikudbyder med eget distributionsnet i alle lande lige fra Syddanmark til Nordfinland. DANX dækker alle aspekter af reservedelslogistik, herunder natdistribution, international natdistribution og opmagasinering.

DANX beskæftiger omkring 600 chaufører med forskellige nationaliteter og kulturelle baggrunde. Selvom disse chauffører kommer fra eksterne agenturer, så kører de stadig i DANX’s køretøjer og går i DANX’s uniform. Derfor er der yderst vigtigt at uddanne disse chaufører i at efterkomme DANX’s standarder og procedurer. Det store spørgsmål er nu, hvordan uddanner og instruerer man så mange chauffører med forskellige baggrunde, på den mest effektive måde? Svaret til dette spørgsmål er eLæring, og derfor kontaktede og interviewede DANX flere forskellige eLæringsudbydere. I blandt disse var det Conzentrate, der viste sig at være det perfekte match for DANX.

 

Conzentrate imødekom alle mine forventninger og de gav mig følelsen af at de kunne hjælpe mig.

Education Manager, Thanasis Mamalis

 

Conzentrate havde ikke blot kompetencerne til at designe eLæring for DANX, men også kompetencerne til at designe en app til iOS og Android, som gør eLæringen lettere tilgængelig for deres chauffører. App’en gør det muligt for chaufførerne, at tilgå eLæringen på deres skannere/mobiltelefoner, hvilket gør det lettere end nogensinde før, for DANX, at uddanne og instruere deres chauffører.

Da chaufførerne har forskellige nationaliteter og taler forskellige sprog, blev eLæringen oversat til sprog som finsk, lettisk, litauisk, estisk, russisk og andre europæiske og skandinaviske sprog.

Resultatet er rigtig godt. Det har fået meget anerkendelse og der er givet meget positiv feedback. Chaufførerne er også meget begejstrede over det.

Education Manager, Thanasis Mamalis

 

Conzentrate har designet let tilgængelige eLæringskurser af 9-20 minutters varighed. ELæringen gør det muligt for DANX at uddanne og instruere alle deres chauffører hurtigt og effektivt, da deres chauffører kan tilgå eLæringen på deres mobiltelefoner eller tablets der hjemme og på andre foretrukne enheder, hvor end de ønsker.

 

Conzentrate havde gode og stærke tekniske kompetencer. Der var ikke nogle problemer undervejs. Conzentrate havde det rette koncept lige fra starten af.

Education Manager, Thanasis Mamalis