Ledig stilling - IT-projektleder i Aalborg | Conzentrate A/S

Conzentrate søger en IT-projektleder

Om stillingen

Vi søger en IT-projektleder til vores udviklingsafdeling i Aalborg. Vores udviklere arbejder primært med Java og Angular. Vi anvender principperne fra SCRUM til at styre processen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med 4 udviklere i vores udviklingsafdeling i Aalborg.

 

Som IT-projektleder forventer vi, at du har kendskab til SCRUM-relateret projektledelse, og at du forstår at samarbejde med udviklerne om at omsætte user-stories til konkrete opgaver. Du forstår at prioritere, planlægge og koordinere udviklernes sprint. Du vil få ansvaret for kundekontakt som bl.a. indebærer at afholde statusmøder med vores kunder, afdække deres behov og udarbejde løsningsbeskrivelser.

Om Conzentrate

Conzentrate A/S er Danmarks førende leverandør af Learning Management Systemer til online uddannelse af virksomheders medarbejdere. Derudover hjælper vi også vores kunder med at producere kursusindhold. Vores hovedkontor ligger i Aalborg, og vi har derudover kontor i København.

 

Vores hverdag er i høj grad dynamisk, og du kommer til at indgå i et bredt team af systemudviklere, tekstforfattere, grafikere samt learning designers. Vores kunder skal findes blandt Danmarks allerstørste koncerner indenfor retail, service, support og transport. Conzentrate A/S er blevet kåret til Børsen Gazelle 5 gange.

Om dig

Du er f.eks. uddannet datalog, datamatiker eller lign. uddannelse med et stærkt teknisk fundament, men har mest lyst til at arbejde med opgaver, som ikke direkte udmøntes i programmering. Du har en struktureret tilgang til at styre mange projekter på én gang og er god til at håndtere stramme deadlines. Erfaring med Scrum er ikke et must, men du skal helst have kendskab eller viden omkring emnet. Derudover er det vigtigt at du har lidt praktisk erfaring med programmering, samt kendskab til de tekniske byggesten i web-teknologier.

 

Som person er du løsningsorienteret og initiativrig og kan trives i en til tider enddog meget dynamisk hverdag. Du kan begå dig skriftligt samt mundtligt på både på dansk og engelsk. Du er imødekommende og serviceminded, hvilket gør dig i stand til at samarbejde på flere niveauer, herunder samarbejde og dialog med kunder. Derudover er det er vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt og sikre progression i de opgaver, du har ansvaret for.

Vi forestiller os at du har følgende kompetencer og egenskaber:

  • Kendskab og gerne praktisk erfaring med Scrum-relateret projektledelse
  • Afdække kundernes behov og udarbejde løsningsbeskrivelser i samarbejde med disse
  • Deltage i afklaringsprocessen omkring opgaver, herunder UX-design, procesdesign og estimering
  • Omsætte user-stories til konkrete opgaver i backlog
  • Prioritere opgaver, planlægge og koordinere udviklernes sprint
  • Afholde faste statusmøder med kunder

 

Ansøg

Lyder jobbet som noget for dig, skal du sende en ansøgning og et CV til jobs@conzentrate.com

Har du spørgsmål til os?

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Vedrørende andre henvendelser står vi også altid klar til at besvare dem.

X